söndag 30 juni 2013

Lördagsläppar: Lily Lolo Parisian Pink

Lördagsläppar* börjar nästan bli en liten tradition här, och det är ju inte så dumt! Bloggen behöver ju inte ha fullsemester bara för att jag vilar upp mig bland skog och hav med supersegt wifi.

Helgens läppar är hämtade från Lily Lolo-nyheterna från veckan som gått. Det är Natural Lipstick Collection (4 g/175 kr) i Parisian Pink (färgprov på handryggen här). Nyansen är en varm korallrosa som jag tror kan passa de flesta. Stiftet är lättaplicerat, mjukt och skönt och sitter bra. Tummen upp!

*Inlägget var schemalagt till lördagen, men försvann i etern. Så kan det gå!

fredag 28 juni 2013

Röd holofredag

Holofredag igen! Jag har lackat med Hits Ares. Det är ett riktigt fint (och blankt!) klarrött hololack. Jag mindes dock holoeffekten som lite bättre. Vad tycker ni? Kanske är jakten på det perfekta riktigt röda holot evig?

Har ni också holofredag hos er? Berätta i kommentarerna så länkar jag (troligen efter helgen). Glad holofredag på er!


Lacky Corner
Colorbyte
Jennys Jox
Emma
Vacker & Underbar
Nails and tattoos
All Coloured Up
Roxcat
Hot Nail Polish
Älvorna och alvernas land
Claws in Color
Little Miss Nailpolish
A Strangers House
LeLack
Sminkan x 2!

torsdag 27 juni 2013

Dagens naglar med Alcatraz... Rocks


I början av veckan flaggade jag för lägre tempo i bloggen, men det blev tvärt om! Hjälp från svärmor, regn och spännande utskick har samverkat på ett gynnsamt sätt. Bland San Fransisco-lacken från OPI var jag riktigt nyfiken på flera av dem. I kollektionen ingår tre Liquid Sand-lack och Alcatraz... Rocks som ni ser här är ett av dem.

Visst är det alldeles fantastiskt fint! Mörkt med ganska knalligt blått med lila, guldigt och blått glitter i. På ringfingret har jag lagt överlack över. Fint även så.

Pressade mineralnyheter från Lily Lolo

Mineralfavoriten Lily Lolo utökar sortimentet med fler pressade produkter. Toppen tycker jag som gillar mineralsmink, men ibland tycker att lösa ögonskuggor är för bökigt att jobba med till vardags. 

Fyra nya duoögonskuggor (159 kr/ 3 g) finns att välja mellan. Från vänster till höger ser ni: Cappuccino (skimrande gyllenbeige/matt chokladbrun), Platinum Perfection (skimrande mjukt rosa/ skimrande isig silverblå),  Shrinking Violet (neutralt skimrande/matt fyllig mörklila) och Chic Nudes (matt rosabeige/matt sotad mullvadsgrå). Jag hoppas på ännu fler färger framöver (det ska komma, enligt pressinfon), gärna ur den varma eller knalliga färgskalan!

Maskaran Lash Alert (10,5 ml/ 195 kr) som tidigare bara funnits i svart kommer i brunt också. Tidigare använda jag nästan uteslutande brun maskara, sedan gick jag hux flux över till svast utan att riktigt veta varför. Man kanske borde testa brunt igen?

Läppstiften Natural Lipstick Collection (4 g/175 kr) har fått tillskott i färgskalan av Rose Gold och Parisian Pink. Jag har färgen Desire sedan tidigare och gillar den mycket. Natural Lipstick är ett himla bra stift, mjukt och lättapplicerat.
 
Skuggduon Cappuccino och läppstiftet Parisian Pink har hittat hem till mig för testning. Visst ser de fina ut?

 Till sist: färgprover på bar hud på handryggen. Dagens läppar och dagens öga kommer inom kort!

onsdag 26 juni 2013

Midsommaröga 2013

Deepwater Blue har inte varit i min ägo mer än en vecka, ändå har den varit på flera gånger. Ungefär såhär såg jag till exempel ut på midsommar. Blått, guld och röda läppar. Det kan inte gå fel!

Mitt nya Honey Bronze Bronzing Powder och rouget  All-in-one Cheek Colour i Ginger  (färgprover här) från The Body Shop, concealertrion Cover & Correct (recension här) från Kicks Private Label, Lancômes Crayon Khôl In Love i 10 Deepwater Blue, L'Oréals Colour Infailable i 027 Goldmine, Lancôme-skuggan Whish, Hypnôse Star Mascara från Lancôme,  Clinique Chubby Stick i Two Ton Tomato (LOTD här), IsaDoras genomskinliga  Eyebrow Styler Color & Shape, UDPP  och stor och bra puderborste från Apotek Hjärtats eget smink- och hudvårdsmärke Apolosophy.
Basen verkar inte ha velat vara med på bild, men ett som är säkert är att Sun Radience Skin Tone Perfector från Lumene ingick i den! 

Marin midsommarshopping från Lancôme

Under våren har jag knappt lyckas shoppa någonting. Det är lätt hänt när både tid och planeringsförmåga tryter i mammabubblan. Kanske lika bra det, med tanke på föräldrapenningen... Hur som helst har jag till mitt förtret gång på gång lyckats missa trelviga erbjudanden på från Lancôme. När jag hade en kort stund själv på stan dagen för midsommarafton slog jag till på både en lyxig kajalpenna och ett par midsommarskor. Khôl In Love från In Love Spring 2013 ville jag egentligen ha i samtliga färger, men nu fanns "bara" den blå kvar. Men vilken blå! Jag är nöjd med mitt köp trots att jag inte hade en enda lite rabattkupong.
Färgprov på handryggen. 10 Deepwater Blue känns otroligt krämig och fin!

 
Ett par reasandaler slank också ned i shoppingkassen. Röda gräsmattevänliga sandaletter är ett bra komplement till sommargarderoben!

OPI San Fransisco hos mig!

Hade jag vetat att det var OPI:s höstkollektion San Fransisco som låg och väntade på mig hos DHL hade jag knatat dit långt tidigare än idag. Det var en bra lön för mödan med lång vagnpromenad i regnet!

Här har vi sandlacken: Wharf! Wharf! Wharf!, It's all St. Andreas Fault och Alcatraz... Rocks. De båda blåa lacken ligger rysligt bra till för att swatchas först av alla. Glittret i Alcatraz... Rocks ser magiskt ut.

Ännu mera blått, till min förtjusning. Lacken heter Keeping Suzy at the Bay, Incognito in Sausalito, Haven't the Foggiest och Dining al Frisco. Mums! Även om det är en höstkollektion känns de blå nyanserna helt rätt redan nu.

First Date at the Golden Gate, Embraca-dare Ya!, I Knead Sour-Dough och A-Piers to be Tan. Jag var impad redan av pressbilderna, men faktum är att flera av färgerna ser ännu finare ut på bild. Guldskimret i Embraca-dare Ya! ser fantastiskt fint ut. Lejonmansfärgade A-Piers to be Tan sparar jag gärna till hösten kommer på riktigt.
Peace, Love & OPI, In the Cable Car-Pool Lane, Muir Muir on the Wall och Lost on Lombard. Även Muir Muir on the Wall har ljuvligt guldskimmer. Bästa hösttrenden!

Som ni förstår är jag hugad på att hugga in på lacken pronto. Vilka vill ni ser först?

tisdag 25 juni 2013

Lancôme Hypnôse Show av Albert Elbaz

Såhär års behöver både pressinfon och nyheterna själva sticka ut rejält för att ta sig igenom semesterbruset. Inga problem för kollektionen Lancôme Hypnose Show av Albert Elbaz! Designern har skapat nya kläder till fyra av märkets stjärnmaskaror som sedan matchas med accessoarer i form av ögonskuggor. Allt i ljuvliga specialförpackningar. Genialt, tycker jag och känner hur det suger i Lancôme-samlartarmen.

Här ser ni de fyra maskarorna (310 kr styck): Lancôme Hypnôse Doll Eyes för lösfransintryck, Lancôme Hypnôse Star med dubbelsidig borste för Hollywoodglamourösa fransar, Lancôme Hypnôse Drama som ger djärv och intensiv volym och sist men inte minst originalet Lancôme Hypnôse som designern här presenterar i brudskrud. Jag använder själv Lancôme Hypnôse Star just nu och den är grym! Även original-Hypnôsen är en favorit.

Tre tjusiga paletter (540 kr) presenteras också. Överst ser ni Hypnôse Palette Doll Eyes i lätta fräscha nyanser, i mitten Hypnôse Star Eyes Palette för en elegant och sofistikerad look och längst ner Hypnôse Drama Eyes Palette som passar för intensiva sotningar. Jag gillar ju blått, så Hypnôse Star Eyes Palette känns särskilt lockande för mig. 

I kollektionen finns också ett par tjusiga lösfransar för hela 585 kr. Även om asken är ack så fin känns de för dyra för mig. Singelskuggorna, däremot, väcker stort habegär. Förpackningarna är gudomligt söta och färgerna riktigt användbara. Hypnôse Mono (290 kr) kommer i nyanserna Hypnôse Doll Eyes I106, Hypnôse Star Eyes S205 och Hypnôse Drama Eyes P105. Den blå är ju rysligt fin här också, men frågan är om beige eller rosa inte lockar mest ändå. Man kan aldrig ha för många neutrala singelskuggor av hög kvalitet!

Nu är jag nyfiken på vad ni tycker om kollektionen! Vilken av Lancômes maskaror är er favorit? Vilka skuggor skulle ni satsa på?

måndag 24 juni 2013

Semestertider (varning för tår)

Även om mitt dygnetruntjobb som mamma fortsätter, går jag in i semester-mode nu. Kanske blir det lite sporadisk närvaro här i bloggen framöver. Holofredagarna hoppas jag att vi fortsätter fira, även om jag inte vågar utlova länklistor som vanligt.

Nu till bilden! Just nu har jag trevliga röda Latina Red från IsaDora på tårna. Lackade tår är ett måste för mig på sommaren (annars också, för den delen). 

Hoppas att ni har en skön sommar och att vi ses i här lite då och då! 

fredag 21 juni 2013

Holofredag och midsommar


När det är holofredag och midsommar samtidigt blir det solgult hos mig! Ni ser Sminkans fantastiska holoöverlack över 362 från Depends sommarkollektion. Jag är faktiskt fånigt förtjust just i kombinationen gult och holografiskt.

Vi drar strax igång midsommarfirandet här, och jag tänkte ta lite datorledigt. Hoppas att ni ändå är med och firar, så hörs vi efter helgen!

Här försökte jag slänga in lite fina blommor också. Lacket syns inte så bra, men det är tanken som räknas! Glad midsommar på er!

Till sist, här syns regnbågarna bättre, men bilden är ju i övrigt lite småtrist.
Veckans länklista, bättre sent än aldrig:
Emma
Älvorna och Alvernas land
Tennnails 
Nagelbiten, dubbelt upp!
Sminkan
Cactus
Vacker & Underbar
Anders Abrahamsson
My Nailolish Online
All Coloured Up
Fröken Nilssons Färger
Lacky Corner
LeLack

torsdag 20 juni 2013

Funky French à la IsaDora On the Beach

Julafton eller midsommar, det kan man fråga sig! Manikyren här är inspirerad av promobilderna för IsaDora Bronzing Make-up 2013 heter On the Beach. Jag gjorde tvärt om mot bildern, rött på gul istället för guld på rött. Jag tycker att min variant känns somrigare, även om jag tycker att båda känns oväntat bra även till sommaren.

De båda lacken heter Gold Sparkles och Latina Red. I nuläget lutar det faktiskt åt att det senare blir min midsommarmanikyr. Rött och guld tillsammans med marinblått och vitt känns precis lika aktuellt varje sommar tycker jag.

Vad tycker ni om kombinationen? Jag gillar nästan alltid funky french!