måndag 26 maj 2014

Nyheter från KICKS Make up - jag har hela listan!

Jag har knappt hunnit titta på förra pressutskicket från Kicks förrän nästa skuttar ut ur brevlådan. Titta vilket fint pop-up kort det kom med! Resten av innehållet var inte fy skam det heller. Det är nämligen så att man utökar egna linjen KICKS Make up med ännu fler produkter. Kul tycker jag, då det mest jag testat hittills varit till belåtenhet. Jag hann inte fotografera så mycket nu, det får bli närmare presentationer av produkterna allteftersom jag hinner prova dem.

Som sagt, många nyheter! Vi börjar med ögonen:
Eye Marker Stylo (99 kr) - sitter kvar i timmar. Vinklad spets för att enkelt måla både tunt och tjockt.
EyeBrow Trio (149 kr) - fyll i och framhäv brynen med två olika bruna nyanser och avsluta med wax för fixering.
Brow Shaping Gel (99 kr) - borstas på, formar, färgar och fixerar brynen.
Fibre Lash Mascara (139 kr) - ger volym och längd.
Baked Eye Colour (99 kr) - högpigmenterad bakad skugga som ger ett hållbart resultat. Lättapplicerad silkeslen konsistens. Kan användas både torr och fuktig.
Cream Shadow Stick (99 kr) - ögonskugga i pennform som ska vara extremt hållbar. Pennvässare finns i nedre delen av pennan.
Cream Eye Colour (99 kr) - högpigmenterad krämskugga med lång hållbarhet. Vattenresistent och kladdfri.
BB Cream Yyes (119 kr). Lite svårt att veta exakt vad detta är för produkt, men enligt informationen ska den vårda det känsliga området kring ögonen. Den upplyftande och kylande formulan arbetar effektivt med att ta bort mörka ringar och påsar, samt ge lyster.
Eye Primer (99 kr) är mig veterligen ingen nyhet. Det är en vanlig ögonprimer som också kan användas som primer för läppmakeup. Jag har testat den på ögonen och tycker att den fungerar okej, men inte mer än så.

Till läpparna:
Colour Twist (99 kr). Kicks hakar på läppkrits-trenden. Kul! Pennan ska ge intensiv färg samtidigt som den vårdar läpparna och ger glans och lyster.
Lip Stain (99 kr) - ger mycket färg och glans. Håller färgen hela dagen samtidigt som det är mjukgörande och vårdande.
Matte Lipstick (99 kr) är ett krämigt matt och högpigmenterar läppstift som sitter på länge samtidigt som det har mjukgörande och skyddande egenskaper.

Basen:
Hydrating Primer (149 kr) - återfuktande primer med ursprung från schweiziskt källvatten. Kylande formula som fyller i fina linjer, minskar uppkomsten av porer samt återfuktar hela dagen och ger en fin bas till foundation.
Blur Primer (149 kr) Suddar ut ojämnheter i huden och ger en jämnare hud med mindre synliga porer.
Mattifying Primer (149 kr) slätar ut huden, fyller
i fina linjer och porer för en perfekt finish. Ofärgad, lätt formula som förlänger hållbarhet av foundation.
Cream Blusher (99 kr) blandas lätt till önskad nyans och ger naturlig täckning. 
Sheer Cheek Stick (119 kr ) Krämrouge i stift med lyster.
Baked Blusher (149 kr) består av mineraler i en puderformula som ger hyn färg och lyster. Lovar jämnt och fint resultat som sitter länge.
Baked Bronzing Powder (149 kr) är ett bakat solpuder i flera olika nyanser bakad i en, som ger huden en intensiv och strålande lyster. Bronzers med blandade färger brukar vara bra tycker jag, så denna är jag nyfiken på!
BB Cream (139 kr). Klart Kicks ska ha sin egen BB-kräm! Den lovar att jämna ut, täcka, skydda och återfukta på samma gång. Minimerar imperfektioner, ger en lätt täckning och innehåller ljusreflekterande pigment som framhäver hudens naturliga lyster. Gelig, skön formulering som ger vacker hy med en transparent finish.
CC Cream (139 kr) som jämnar ut hudtonen och motverkar rodnar och uppkomsten av mörka fläckar. Den ger medeltäckning och en naturlig finish som verkar återfuktande och håller hela dagen, utan att täppa till porerna.
Radiant Concealer (129 kr) Ljusreflekterande concealer à la Touce Éclat som täcker mörka ringar och ger lyster. Formulan ska vara krämig och lättarbetad med mjuk och perfekt täckning.
Translucent Loose Powder (149 kr)  - återfuktande transparent löspuder som enkelt fixerar makeupen och håller hela dagen. Minskar glans samtidigt som porer, linjer och ojämnheter minimeras. Finns i en universal färg som anpassar sig till alla hudtoner.

Hur ska man sammanfatta allt detta? Det börjar verkligen röra sig om en heltäckande sminklinje. Fokus ligger på bas och bakat och det går hem hos mig! Det ska bli roligt att prova prylarna. Fråga gärna om det är något speciellt ni undrar redan nu.

6 kommentarer:

  1. Vilket gulligt pressutskick :) ser ut att vara en hel del intressant bland deras nyheter

    SvaraRadera
  2. Ser ut att finnas massa fint! Har kollat på de bakade rougen i butik och de ser fina ut...

    SvaraRadera
  3. Jag köpte rouget i fredags när jag såg det på lunchen. Använt det varje dag, det är underbart vackert :D Alltså det bakade rouget.

    SvaraRadera