torsdag 25 februari 2016

Fint till mig från Fina mig!

Vissa utskick är onekligen lyxigare än andra! Proffsiga webbutiken Finamig.se hörde av sig till mig för ett tag sedan och frågade om jag var nyfiken på något ur deras sortiment. Det var jag såklart! Utbudet i shoppen känns noga utvalt. En hel del lyx och mycket eko. Bland märken finns exempelvis Dermalogica bareMinerals, Molton Brown, Clarins, Elizabeth Arden pro, Maria Åkerberg, M Picaut, Eco Kids, Eos och Neael's Yard. Spana in alla här!

Jag bad dem överaska mig och nu ska ni få se vad som landade hos mig:

Ett startkit från Dermalogica, hurra! Jag har provat på tok för lite från märket tidigare och detta känns som en bra start. Är lite rädd att bli alldeles hooked, dock Dela gärna med er av Dermalogica-favoriter i kommentarfältet. Jag är sugen på att utforska!

I kittet ingår: Special Cleansing Gel 50 ml, Multi-Active Toner 50 ml, Gentle Cream Exfoliant 10 ml , Skin Smoothing Cream 22 ml och Intensive Eye Repair 4 ml. Närmare beskrivning, och så småningom recension kommer!

Maria Åkerberg är också ett märke jag varit sugen på länge. Ni som hängt med ett tag vet att jag letar efter en giftfri deo som fungerar. Nu ska denna Saltdeo ge sig in i leken. Otroligt spännande!  Har i testat? Liggande tuben är en bodylotion, den lutkar himla gott av bergamott och sandelträ.

Längst till vänster ser ni Baby Wash med kokos, majs, lavendel och ros. Den ska såklart testas av familjens två yngsta medlemmar.

Fler fina prover från Rahua, Dr.Bronners, Burt's Bees och Molton Brown. Jag ska gotta ner mig i allt detta och sedan berätta mer efterhand som jag testar. Om webshoppen kan jag också berätta att där är fri frakt, det är väldigt bra tycker jag, då kan man göra småköp också utan att vänta ut att många saker ska ta slut samtidigt. Överlag verkar den smidig att handla i, lättöverskådlig och med bra betalningslösningar. Och just det, där finns en hudvårdsblogg också. Spana in, vetja!

8 kommentarer:

  1. Kul att du gillar paketet :) Blir spännande att höra vad du tycker om produkterna!

    SvaraRadera
  2. Kul att få testa lite olika grejor! För några år sen så använde jag Dermalogicas Skin smoothing cream och den gillades.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har premiärtestat nu ikväll, och den känns riktigt skön!

      Radera
  3. Ska bli kul att ser vad du tycker om Dermalogica. För några år sedan använde jag bara det. Vet inte vad som fick mig att byta till Bareminerals. En USA resa förmodligen. Det är kanske dax att ge dem en ny chans.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Och jag som fortfarande är nyfiken på bM:s hudvård också... Ibland hade man behövt två ansikten ;)

      Radera