onsdag 6 juni 2012

Tävling: Vinn Rapsodine Body Oil

Nationaldagen till är drar jag och Rapsodine Ekoraps igång en tävling här i bloggen. Vinsten består av Ekoraps Body Oil, en kroppsolja som innehåller 99,5 % av ekologisk och/eller ekocertifierad kallpressad rapsoljoa och havtornsolja. 

Oljan ska återfukta och mjukgöra huden på djupet och skydda den. Allra bäst blir resultatet om man, smörjer in sig när man är nyduschad och fuktig, men den funkar även på torr hud. Ekoraps Body Oil kan också användas som hårinpackning

Hur tävlar man? Man tävlar genom att lämna en kommentar giltig mejladress och ett glatt utrop om varför man är sugen på Ekoraps Body Oil. Tävlingen är öppen en vecka framåt. Vinnaren meddelas i bloggen och per e-post.

22 kommentarer:

  1. Helt klart VÄLDIGT sugen på att testa den här oljan, brukar knåda in olja i huden då och då - finfint för torrbollar som mig!

    Hoppas du får en trevlig nationaldag. Själv planerar jag att äta tårta.

    jennyedwall(at)gmail(dot)com

    SvaraRadera
  2. Läst så mkt om den, och en olja ger ju så fin lyster på solbrända ben!=)

    SvaraRadera
  3. Gick på massage för första gången förra veckan och hon använde en olja som också skulle göra huden mjuk.
    KOmmer ihåg att jag tänkte att jag skulle bli tvungen att duscha efteråt men holy crappola vad mjuk jag blev! Vill nästan slänga mina lotions. Bara olja. Mums.

    smultronminnen@hotmail.se

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig varit en oljmänniska eftersom jag har en något fetare blandhy. Nu när oljor blivit mer populära har jag förstått att olja, tvärt emot vad man kan tro, kan balansera lite oljigare hudtyper. Med det i ryggen känner jag mig för första gången redo att testa olja istället för lotion, och en vinst skulle göra det hela mycket skOJLIGARE ;)

    Min mail: nora.miriam@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Med torr hy och mycket torrt hår
    så skulle Ekoraps Body Oil ge mig
    en nystart!
    Så denna sommar är min hy och hår
    kanske i supertrim..... =D

    tia_ra@hotmail.com

    SvaraRadera
  6. Åh, har hört så mycket bra om denna så jag skulle verkligen vilja prova den på mina torra ben! :)


    cam.jon@hotmail.com

    SvaraRadera
  7. Oj vad jag är sugen på denna vinst! :) Olja är ju värsta grejen för min hud tycker jag, och inte blir den sämre för den är eko..toppen!


    annikab71@gmail.com

    SvaraRadera
  8. Klart jag är sugen på att Testa :)
    Nu är det ju så att jag en torris Är,
    så det vore inte så dumt att vinna oljan på bilden Här ;)
    Det blir ett glatt utrop för en ekoprodukt som säkert är Toppen, vill gärna testa Ekoraps Body Oil till Kroppen!
    nillwa@hotmail.com

    SvaraRadera
  9. Oj! Vilken rolig tävling. Är givetvis med och tävlar. Jag gillar att blanda ut olja med min vanliga kroppslotion för att lyxa till den lite. De tär ett tips förresten! ;-)

    SvaraRadera
  10. En torris som jag kan inte få nog av olja! Jag vill gärna vara med och tävla!

    gronhagen@gmail.com

    SvaraRadera
  11. Åh, vilken härlig tävling!
    Jag är ett stort fan av Rapsodines produkter, men har aldrig testat den här oljan. Efter en lång och tråkig vinter är jag torr som slip papper och skulle behöva doppa hela min kropp i olja för att bli mjuk och len. Ha det gott!

    emely.drugge@hotmail.com

    SvaraRadera
  12. Skulle vara roligt att se ifall den här oljan skulle kunna göra något åt min förbaskat torra och känsliga hud, lät ju ytterst intressant då jag är en av de som inte kommer ifrån torrheten på sommaren ens. :)

    dancing.in.catacombs@gmail.com

    SvaraRadera
  13. Torrboll nummer ett anmäler sig till tävlingen!
    Har länkat.
    http://care69.blogspot.se/2012/06/13-juni-vinn-rapsodine-body-oil.html

    care69(at)live.se

    SvaraRadera
  14. Tjohooo (lät jag tillräckligt glad nu?) :D

    Jag vill jättejättejättejättegärna testa denna. Har alltid varit nyfiken på detta med hårinpackning men aldrig kostat på mig det. Nu när jag läste att denna funkar till det så vore detta pricket över i:et. Upptäcker jag att hårinpackning inte alls är min grej, så kommer jag ju ändå ha användning av den, med tanke på min torra hy! :)

    Kram Annika
    familjenpettersson@hotmail.se

    SvaraRadera
  15. På sommaren så brukar jag få utslag och det börjar klia och sånt något förmodligen jag är allgersik mot vet dock inte vad ännu. Och inte nog med det så gör det att jag blir jätte torr så nästan min hud falgnar det svider och är besvärligt jag har provat allt salva bodylotion inget hjälper och det börjar bara bli värre och värre. Jag tror denna olja skulle kunna hjälpa mig. Har inte provat det och tänkt på det hller förrän nu när jag hittade denna tävlingen. Jag vill njuta av sommaren och inte behöva tänka på min torra hud och att det svider.

    Kram

    Jagalskarsarah@hotmail.com

    SvaraRadera
  16. Kroppsoljor är ju det bästa som finns i smörjväg, och nu har jag läst så mycket bra om den här att jag är riktigt sugen på att prova!

    annaericsson85@hotmail.com

    SvaraRadera
  17. Jag är gärna med och tävlar!
    Jag skulle ge vinsten till min man. Han har väldigt torr hy och smörjer in sig med diverse krämer. Kanske en olja vore bättre? Vore kul att ge honom möjligheten att testa!

    isse1@mail.com

    SvaraRadera
  18. Tjohoo, jag vill vara med och tävla om ett sånt superpris. Vill absolut prova någon olja till sommarens jordgubbar ;) här nere bland rapsfälten.
    Mvh Ann

    annsen78@hotmail.com

    SvaraRadera
  19. Jag vill vinna därför att min torra hud mår så bra av olja.

    Spacegirl_@spray.se

    SvaraRadera
  20. Jag vill vara med och tävla om en olja så att jag kan ge den till min sabo så att han kan massera min rygg ;)

    villadiy@hotmail.se

    SvaraRadera
  21. Jag håller sakta men säkert på att införa mer naturliga produkter i mina hud- och hårvårdsprodukter, och den här oljan skulle bli ett välkommet inslag. Torra ben och risigt hår hoppas jag att den skulle kunna råda bot på!

    zara_m@spray.se

    SvaraRadera
  22. Jag flagnar som bara den nu, och är torr året om också, därför hade oljan mer än gärna fått flytta hem hos mig. Har hört så mycket gott om den och en smörj då och då hade nog bara gjort gott. Håret skulle också fått sig en svängom, då hade min frisör kanske minskat hennes krav att klippa mig minst 20 cm med en tum eller två!

    Har aldrig testat kroppsoljor tidigare så det är verkligen något jag hade velat testa på, och denna verkar kanon! :)

    jessicaanderssonpaulsson@gmail.com

    SvaraRadera