lördag 8 oktober 2011

Recension: L'Occitane Creme Mains Fleur de Cacao


Creme Mains Fleur de Cacao från L'Occitane är en trevlig handkräm med sheasmör som luktar lyxigt sött och gott utan att ha för stark doft. Den går hyfsat snabbt in i huden och återfuktar/fettar bra. Förpackningen är, som alltid med L'Occitane, jättesöt. På långsiktiga fuktfronten tycker jag att det saknas något litet, men jag är ändå inte alls främmande för att köpa handkrämer som denna (finns i många goda dofter!) framöver. Det blir en fyra i betyg!
Betyg: 4 av 5

Om jag inte är helt ute och cyklar ska Creme Mains Fleur de Cacao finnas ute i butik nu i oktober, men jag kan inte se den på nätet. Jag vann min tub i en twittertävling och har tyvärr ingen officiell information om pris eller släppdatum. (Oktober verkar dock stämma enligt deras Facebooksida.)

4 kommentarer:

  1. Den här gillar både min 7-åriga son och jag, och så gott den doftar. :)

    Min sons händer blir ofta riktigt torra och denna hjälpte till att få hans händer att kännas normala igen. Han beskrev det som att hans händer blev lena igen :)

    SvaraRadera
  2. Jag vann eukalyptusdoften i tävlingen och kan meddela att det luktar gott den också. Håller helt med om din beskrivning. Använder min som på-bussen-fukt och det duger den bra till. Snålar lite på den för jag inbillar mig att jag inte kommer vilja köpa en ny, visst är de ganska dyra?

    SvaraRadera
  3. Åh, jag älskar deras vanliga handkräm med sheasmör så denna kommer säkerligen att hamna i min ägo förr eller senare. Just nu har jag dock flera oöppnade tuber med handkräm så jag får nog lugna mig lite här... hrrmmm

    SvaraRadera
  4. Carina: Vad mysigt att ni båda gillar den :)

    Malin: Den vill jag sniffa på framöver! Jag vet inte riktigt priset, men du har nog rätt i att det nog inte är budget...

    Ninni: Den som väntar på något gott...

    SvaraRadera