lördag 22 oktober 2011

Nyhet! 24/7 Travel-size set of 5 från Urban Decay


Varje jul släpper Urban Decay små fina set med resestorlekar av sina berömda 24/7 Glide-on Eye Pencils (berömda med rätta, de är tokbra!). I år finns två varianter, Naked och Electric. I Naked 24/7 Travel-size set of 5 ingår:
Bourbon (brown w/gold sparkle), Demolition (matte dark brown), Stray Dog (shimmery greyish brown), Underground (metallic taupe), Zero (zealous black)

Elecrtric 24/7 Travel-size set of 5 innehåller:
Junkie (sparkling bright green), Perversion (matte darkest black), Radium (vibrant shimmery bright blue), Ransom (bright iridescent purple), Woodstock (bright sparkling fuchsia)
Visst ser de fina ut? Hamnar något av dem på önskelistan? Jag är lite osäker för egen del, eftersom jag har flera av pennorna sedan tidigare. 32 $ är hur som helst ett bra pris om ni har vägarna förbi USA.

7 kommentarer:

  1. Jag blir sugen på Electric-kittet. Roligt att sticka ut med nån stark färg i vardagsmakeupen ibland :)

    SvaraRadera
  2. Jag är sugen på båda kiten fakiskt, har iofs några sen tidigare men kan man ha för många?
    Sulle behöva köpa en fullstrl av Zero, Whiskey och sen så har jag lyckats tappa bort mina gröna Grafitti, så en sån skulle jag vilja ha ny.

    SvaraRadera
  3. Det nedre kitet ser finfint ut!

    SvaraRadera
  4. Jättefina kit, dock har jag så många pennor jag ej använder hemma! :)

    SvaraRadera
  5. Nissa: Väldigt kul färger där!

    Lina: Så tänker jag också :) Men jag är trött på Zero...

    Ninni: Ja, himla kul!

    Josephine: Va?! Kan man ha för många? Förstår inte alls :)

    SvaraRadera
  6. De ser jättefina ut absolut, men jag kommer inte köpa för kajalpennor är inte riktigt min grej. Inte så att jag inte använder, jag använder kajal varje dag under ögat, men så som jag använder räcker det med svart och brun. Har såklart även andra färger, men sorgligt nog så ligger de oftast oanvända. När jag har mer tid och vill ha färg under ögat föredrar jag att använda ögonskugga och längs med övre fransraden har jag hellre eyeliner, så jag ska hoppa dessa. Woodstock ser dock himla kul och frestande ut, men nej, den skulle bara bli liggande...

    SvaraRadera
  7. Emma P: Jag är lite tvärt om, använder alltid kajal för att jag tycker att det är enklare och snabbare.

    SvaraRadera