torsdag 27 oktober 2011

Dagens öga med IsaDora 83 Havana Browns



Idag kom turen till en annan av IsaDoras nya Eye Shadow Trio, nämligen 83 Havana Browns. Den är bra mycket snyggare än vad mina mulna bilder visar. En riktigt bra baspalett!


Utöver 83 Havana Browns använde jag The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition (färgprover här) och Full Bloom Ultra Flush Powder Blush i nyansen Who's your Poppy från Too Faced, allt för att pigga upp kinderna i höstmörkret, concealer från Apoliva makeup (färgprov här) och 24/7 glide-on eye pencil i Corrupt från Urban Decay.


Slutligen en bättre bild på 83 Havana Browns. Rulla gärna in och spana in gårdagens EOTD med palettkollegan Purple Vain.

5 kommentarer:

  1. Fint! Liknar preciious pearls trion som jag bar idag, bara det att den är med glitter i :)

    SvaraRadera
  2. De är ju jättefina de där paletterna...

    SvaraRadera
  3. Blowfish: Tack! De är inte så lika på riktigt. Helt olika färger. Jag får försöka klämma fram bättre bilder så småningom :)

    Ninni: De är verkligen det!

    SvaraRadera
  4. Fint sminkat! Paletterna ser trevliga ut, men det känns ganska mycket som basskuggor. Tror att jag har för många redan för att verkligen fastna för dessa:) Samt att jag ofta blir besviken på bakade skuggor...

    SvaraRadera
  5. Emma P: Tack! Du har helt rätt i att de är ganska basic om man redan har en stor samling. Perfekt om man inte har så stor skugg-garderob, dock!

    SvaraRadera