fredag 28 oktober 2011

The Body Shopat!


Imorse hölls en säkerligen glammig och trevlig tillställning hos The Body Shop i Stockholm där man presenterade märkets julnyheter. I protest mot att jag inte kunde åka dit, utan istället är på jobbet i Malmö som vanligt passade jag på att kalasa på diverse rabatter här istället!

Jag slog till på en mer rimligt prissatt kroppsskrubb med citrustdoft, en Pink Grapfruit Hand Cleanse Gel (jag vill inte bli sjuk igen!), handkrämen Almond Hand & Nail Cream som jag varit nyfiken på länge och en ihopfällbar rougeborste.

6 kommentarer:

  1. Det kvittras jättemycket om TBS, och så fick jag hem tidningen idag och så skriver du och AAAAAH måste till en butik snarast! Klubbdag snart - HURRA! Hoppas min favoritmänniska jobbar då, sist sa hon att hon skulle dra ner på timmarna rejält :(

    SvaraRadera
  2. Malin: Jag har inte fått klubbtidningen idag. Känner mig mobbad...

    Favoritexpediter är mycket bra, hoppas hon/han är där!

    SvaraRadera
  3. Den dyker nog upp när som helst! En hel del rabatter i den (läppglans på köpet när man köper the sparkler, 20 % på valfri produkt, 10 % på valfri julpresent, köp en julbody butter och få tranbärshandkräm på köpet, inget av erbjudandena gäller dock kalendern), och så massa julprodukter och paket. Dock står det inget om vanliga 20 % på klubbdagen, så blev lite förbryllad. Gåva då (31 nov och 1 dec) för 400 när man handlar för 500! Pepp på det liksom! Och läppolja på köpet vid över-huvud-taget-köp den dagen. Älskar deras klubbdagar haha. Vet dock inte vad jag är sugen på att handla riktigt. Känner att julpaletterna inte lockar.

    SvaraRadera
  4. Härlig shopping, både Satsuma peelingen och Pink Grapefruit Cleanse Gel är personliga favoriter.

    SvaraRadera
  5. Malin: Åh, det låter ju som en hel del bra grejer! KLubbdagar är minsann härligt över lag!

    Tina: Det låter lovande!

    SvaraRadera
  6. Grapefruit gelen har jag liggandes i väskan. Doftar ju underbart!

    SvaraRadera