onsdag 7 september 2011

Lancôme hösten 2011: 29. Saint Honoré


Idag lanseras Lancômes höstkollektion med lyxig pressfrukost på NK. Jag kunde tyvärr inte ta mig dit, utan är istället på jobbet i Malmö... Typiskt! Vi får gotta ner oss i de fina nyheterna här istället!

Höstens kollektion är döpt efter märkets ursprungliga adress i modets och flärdens huvudstad Paris - 29. Faubourg Saint Honoré och inspirerad av det sena 1940-talets ”fatale chic”-trend. Den är fransk, feminin och fantastisk, what's not to like?

Stjärnprodukten är rouget eller lysterpudret Maison Lancôme (495 kr), som visar just huset Lancôme med La Tour Eiffel i bakgrunden. Rosa och guld och så fint att man förmodligen inte skulle våga sätta pensel i det. Men tänk att bara ha det i sin samling...



Två färgställningar av Ombre Absolue Palette (495 kr) finns också med: en silverelegant (ur ordinarie sortimentet?) och Les Oeillades för en mjukare sotning i brunt. Les Oeillades gör mig mest sugen!


Läppstiften Le French Touch Absolue är inspirerade av Lancômes första läppstift Shaker från 1945. Tre perfekt röda stift med namnen Rouge 29 #100, Rouge Faubourg #102 och Rouge Saint Honoré #104.


Maskaran Hypnôse Drama (295 kr) lanseras också i en mörkt grå nyans. Perfekt till mjukare sotningar tror jag! Jag har faktiskt haft en mörkgrå maskara tidigare. Den var ursprungligen ett felköp jag tagit över från min syster, men den visade sig vara riktigt användbar. Hypnôse Drama har jag också testat innan. Den är, liksom Lancômes maskaror brukar vara, kanonbra.

29. Saint Honoré ska enligt pressinformationen finnas i butik från vecka 35.

Vad tycker ni om 29. Saint Honoré? Shoppa eller hoppa?


Psst! Du har väl inte missat de fina Doll Eyes-paletterna?

4 kommentarer:

  1. Rouget är ju så fint! Aldrig att jag hade satt ner en pensel i det om det varit mitt :0) /N

    SvaraRadera
  2. Läppstiften kommer jag helt klart titta närmare på. Älskarälskarälskar röda läppstift! Och hur underbart rouget än är kommer jag aldrig äga det. Tycker det är lite dyrt för något jag aldrig skulle använda utan bara sitta och titta på och sucka av hänförelse. Alldeles för snyggt för att använda. Synd...

    SvaraRadera
  3. Detta är den finaste kollektionen i höst enligt mig!

    SvaraRadera
  4. Glitter Sisters: Det är det som är dilemmat :)

    Mrs Data: De ser jättefina ut! Lancôme gör grymma läppstift!

    Det är nästan för fint för att användas :)

    Emma: Ja, den ser väldigt fin ut!

    SvaraRadera