söndag 10 juli 2011

Färgkick från Davines


Genom KickiDaisy Beauty har jag fått möjligheten att testa hårvård från italienska ekomärket Davines. Jag hade inte hört talas om märket tidigare, men naturliga ingredienser i samklang med vetenskap och salongskvalitet låter ju inte så dumt!

Jag har varit ytterst försiktig med färgexperiment tidigare, men ser fram emot att testa dessa. Mitt röda hår blir solblekt på ett sätt som jag inte trivs med under sommaren, och på sistone har min syster antytt diskret (eh...) att jag borde våga lite mer med håret och att det ser lite trist ut i sitt naturliga tillstånd. Hoppas att detta kan ge lite lagom sting! Håll nu tummarna för att det inte går helt över styr...

Produkterna här på bilden är ett balsam och ett schampo som ska fördjupa färgen såväl naturligt som färgat hår i koppartoner. I Alchemic Shampoo och Alchemic Conditioner blandas enligt märkets hemsida naturliga färgpigment med fuktgivare för att underhålla befintligt färg och skydda mot slitage och ge glans. Har ni någon erfarenhet av Davines eller liknande produkter? Berätta gärna i kommentarerna!

8 kommentarer:

  1. De ser ut som gammaldags medicinburkar :) Det ska bli spännande att höra vad du tycker, själv har jag aldrig hört tals om dessa förut

    SvaraRadera
  2. Åter som ett naturligt alternativ till exempelvis John Frieda's färgfördjupande schampo/balsam eller Revlon-bubblan.

    Jag tillhör också dem som inte vill ha den blekta sommareffekten på håret så jag ser framemot recensioner på de här.

    SvaraRadera
  3. Jodå, Davins har jag lite koll på. De har en produkt med namn som Authentic Mosturizing Balm man kan ha till ansikte, kropp och hår. Vill testa den :)

    SvaraRadera
  4. Shamrock: Visst är de fina?! Men lite opraktiskt med glas i duschen, kan jag tycka.

    Tina: Ja, något sådant är det nog! Jag har varit sugen på nämnda bubbla ett bra tag... Recensioner kommer, här och/eller på Daisybeauty!

    Emma: Jag såg att du kände till var man kan spana in dem i verkligheten. Dit måste jag gå, Authentic Mosturizing Balm låter ju superspännande!

    SvaraRadera
  5. Gud så spännande, kan du inte ta lite före- och efterbilder?

    SvaraRadera
  6. Jag har deras Authentic Nourishing Oil och den är fantastisk!

    SvaraRadera
  7. Haha! Ja, diskret är ju verkligen systerysters mellannamn! ;)

    Den där mascaran som jag köpte från Lumene var helt ok. Inte revolutionerande, men inte heller klumpig.

    SvaraRadera
  8. Ninni: Före-bilderna är redan fixade!

    Aviva: Låter också jättemumsigt!

    Emilie: He he :)

    Vad bra att den var ok! Jag har faktiskt aldrig testat ngn maskara från dem...

    SvaraRadera