måndag 13 juni 2011

Fler färgprover på Ocean Drive


Jag kom hem så sent igår att jag knappt hann titta på innehållet i något av de fina paketen, än mindre fotografera eller blogga. Vi får ta en titt på lite färgprover ur arkivet så länge! Här ser ni alla läppstiften som ingår i IsaDoras sommarkollektion Ocean Drive. Från vänster till höger, och uppifrån och ned: Jelly Kiss i Orange Blossom, Chic Cerise och Rainbow.




Jag är extremt förtjust i Orange Blossom, gillar Chic Cerise också men tycker inte att ofärgat med regnbågsreflexer är så spännande. Vad tycker ni?

9 kommentarer:

  1. Gillar det mittersta bäst! Välkommen tillbaka i bloggosfären! :-)

    SvaraRadera
  2. Jag tyckte om det ofärgade, jag har ett läppglans i samma stuk men det är så klistrigt så det här föll mig i smaken mer. Däremot avskydde jag den äckliga vaniljiga lukten stiftet hade, om det inte hade luktat hade jag köpt det.

    Så jag får väl tacka Isadora för parfymen i det för det gjorde ju min plånbok mycket gladare. :)

    SvaraRadera
  3. Den oranga och rosa är bäst!
    Förstår inte heller riktigt meningen med vitt, fast jag måste säga att det ser inte helt fel ut på dig!

    SvaraRadera
  4. Chic Cerise är ju superfint! Men precis som Alv så gillar jag inte doften, men står ut med den (en stund iaf). Orange och korall är så sommarfräscht men tyvärr inte alls mina färger. Köpte ju Coral Punch men det blir inte alls fint till min hudton, så jag kör på Merry Berry istället :)

    SvaraRadera
  5. Ninni: Tackar :)

    Alv: Aha, kul att höra att någon gillar ofärgat också. Jag tycker inte att det är så kul själv. Jag gillar faktiskt vanlijdoften även om jag brukar ogilla sådana dofter. Tur för din plånbok denna gången, precis som du säger :) Det finns ju andra fina grejer att förälska sig i!

    Shamrock: Det är min favorit!

    Marina: Kul att du gillar dem!

    Lotta: Tack snälla! Orange är min favvo också :)

    Fröken Frodig: Merry Berry är så himla fint! Det och Orange Blossom är det största hittarna! Korallrosa kan nog vara lite lurigt till hudton ibland. Vissa färger är verkligen mer känsliga än andra!

    SvaraRadera
  6. Älskar de där läppstiften!

    Är dock superledsen att Orange Blossom har försvunnit spårlöst här hemma, tillsammans med min fina läppensel från Dior :(

    SvaraRadera
  7. Carina: Men nej, inte försvunnit :( Vad trist!

    SvaraRadera