onsdag 25 maj 2011

Dagens naglar, Viva la Diva Cool Banana + jämförelse med Mellow Yellow och Going Bananas


Här ser ni Viva la Divas Cool Banana från sommarkollektionen Ibiza Party. Cool Banana är ett lite mörkare än ljusgult lack med fin skimmer. Här ser ni lacket målat i två lager på långfinger och ringfinger.

På pekfingret ser ni IsaDoras Mellow Yellow målat på samma sätt, och på ringfingret H&M:s Going Bananas för jämförelsens skull. Mellow Yellow är mer finskimrigt och jämnare. Going Banans är nästan kräm. Tyvärr syns inte det gröna skimret annat än i flaskan. De båda lacken är väldigt lika nyansmässigt, mer citroniga än Cool Banana. Vilket lack föredrar ni?


Några extra "tumbilder". Lacken är tillräckligt lika för att jag skulle kunna gå till jobbet utan att känna mig skum. Tycker ni att det är lönt att köpa på sig alla tre?

7 kommentarer:

  1. De här var mycket mer lika varandra än vad de orangea var. Tycker nog bäst om tummen nere till vänster den med "653 ... yellow"

    SvaraRadera
  2. Jag har också gula naglar idag! Fast jag har Depend, köpte det på extrapris för 12:-! (köpte klart mer än det..)

    Bland dina gillar jag nog Isadora bäst, och det är nog snyggare än mitt Depend också. Min man gillade inte dom gula naglarna, fast jag tycker det känns rätt kul med gula naglar!

    SvaraRadera
  3. Min favorit är Mellow Yellow. Kanske för att jag köpte det förra veckan, men jag är lite tveksam till Viva La Divas lack, har alltid varit. Kanske är det orättvist, kanske inte. Men Mellow Yellow är så fint och jag gillar ju inte ens gult...

    SvaraRadera
  4. IsaDoras är finast tycker jag! :-)

    SvaraRadera
  5. Shamrock: Ja, de är extremt lika! Det verkar om att många gillar Mellow Yellow bäst :)

    Lotta: Vad kul :) Depends måste jag spana in, jag har faktiskt inte sett den.

    Min sambo gillar inte heller det gula :)

    Emelie: Jag håller på att testa lite VLD, de är inte å dumma. Bland dessa har dock Mellow Yellow bäst lackegenskaper. Kul att den har så många fans :)

    Ninni: Den verkar verkligen få flest röster :)

    SvaraRadera
  6. Jag har bara Mellow Yellow själv, och det är nog den jag föredrar både vad gäller nyans och skimmer!

    SvaraRadera
  7. Roxcat: Tur att det är den du satsat på redan :)

    SvaraRadera