lördag 9 april 2011

All Night Blue på!





Jag kom faktiskt till skott med att testa 006 All Night Blue ikväll. Den är härligt intensiv och skimrande. Jag lät den glänsa alldeles själv på ögonlocket, jag målade knappt upp till globlinjen. Det kan vara snyggt tycker jag, det blir intensivt och diskret på samma gång! När jag ändå var i farten passade jag på att testa Luminous Touch Natural Make Up från Lumene som Fröken Rosa hyllade imorse. Den är grym! Blurret på bilden till höger beror nog mest på smutsig lins, men jag blev väldigt jämn och snygg!


Dagens gunk i urval: skuggan Mist från Face Stockholm syns nästan inte, men jämnade bort det röda mellan bryn och globlinje. Rouget Luxury från Make up Store är det perfekt nästanmatta rosa rouget. Ni ser också L'Oréals nya skuggor Color Infaillible i 006 All Night Blue, High Beam från Benefit högst upp på kindbenen, Cliniquekajalen Deep Cobalt, UDDP och Inliner Kajal från IsaDora i färgen Blonde.

7 kommentarer:

  1. Mycket snyggt! Härlig blå färg.

    SvaraRadera
  2. Hjälp vilken vacker blå! Verkligen en jättefin sminkning, härligt med blått tycker jag!

    SvaraRadera
  3. Jättevacker blå, verkligen!

    SvaraRadera
  4. Ser jättehärlig ut, bra tryck i färgen! Kan du inte våga dig på en sotning kring hela ögat så vi får se? Du kan ju passa på på kvällen innan du ska tvätta dig om du inte vill gå ut så.
    :-)

    SvaraRadera
  5. Lotta: Tack!

    Josephine: Tack!

    Emma P: Tack! Det är riktigt bra tryck i skuggan!

    Sminkan: Tack!

    Ninni: Tack! Det ska jag absolut våga mig på endera dagen :)

    Des: Tack!

    SvaraRadera