lördag 5 februari 2011

Dagens öga med Naked Palette



Åh vad det är skönt med lördag så att man slipper sminka sig i farten och dessutom kan fotografera resultatet på ett vettigt sätt! Nu tänker jag fetdissa melodispektaklet och gå och lägga mig med en bok.


Dagens öga gick i neutrala toner med Virgin, Sidecar och Darkhorse ur Naked Palette. Jag använde också Urban Decay Eyeshadow Primer Potion och kajalen Whiskey som följde med paletten. Till bryn och fransar använde jag Instant Lift for Brows respektive Lash Doubling Mascara från Clinique och på hyn hade jag YSL Touche Èclat, Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula och rouge och bronzer ur Too Faced Leopard Complexion Perfecion Kit.


Lite extra bilder i olika ljus: Utan blixt, med blixt precis i fönstret och med bilxt en liten liten bit innanför fönstret. Ganska stor skillnad!

8 kommentarer:

  1. Jättevackert! Och här har du en till som skippar Melodifestivalen =)

    SvaraRadera
  2. Klassiska färger är aldrig fel.

    SvaraRadera
  3. Supersnyggt! Paletten har jag suktat efter både en och flera gånger! :)

    SvaraRadera
  4. Roxcat: Tack! Skönt att höra att man inte är ensam :)

    SminkJante: Tack så mycket!

    Sminkan: Nej, det känner man sig alltid bekväm i!

    Josephine: Tack! Det är en väldigt fin palett :)

    SvaraRadera
  5. Jättefint! Nakedpaletten är verkligen kanon...

    SvaraRadera
  6. Neutralt är aldrig fel och kan ju faktiskt, tvärt emot vad många tror, varieras mycket. Snyggt med det markanta v:et i ögats ytterkant och taupenyansen på ögonlocket är extra fin.

    SvaraRadera
  7. Emma P: Tack! Ja, den är värd varenda krona!

    Linda: Tack så mycket! Jag instämmer helt om variationsmöjligheterna! Tycker även alltid att det är kul att se sminkningar som denna hos andra, även om de bara skiljer sig åt lite.

    SvaraRadera