söndag 3 oktober 2010

Turkos på överraskningsbröllop




Här har vi gårkvällens sminkning som matchade accessoarerna i inlägget nedan. Jag körde på mörkturkosa toner ur en av världens finaste paletter, Lancômes Pop'n Palette 16 Pop'n Petrol. Jag har använt alla skuggorna utom den gröna.



Basen bestod i Superbalanced Powder Makeup spf 15 Mineral Rich Formula från Clinique, Benefit CORALista toppat med lite Quick Blush i Pronto Pink på kindäpplet och Benefit Powderfalge under ögonen (över concealern).


Till ögonen använde jag, utöver paletten, UDPP som bas, YSL Touche Èclat som concealer, kajalen Duchess från Make up Store, IsaDora WigWham Mascara och brynpenna från H&M. Läpparna glömde jag ta kort på, men där befann sig mjukt rosa Soft pink från The Body Shop.

Hoppas att ni också haft en göttig helg! Imorgon är det ju måndag igen, hu...

13 kommentarer:

  1. Väldigt snyggt! Underbara färger!

    SvaraRadera
  2. love the colours, jättefint!

    SvaraRadera
  3. Ja, jättefina färger! Visst är väl Clinique-foundationen bra! Jag älskar min!

    SvaraRadera
  4. Fina färger och snyggt gjord makeup.

    SvaraRadera
  5. Sminkan: Tack!

    Linda: Tack, jag också =)

    Josephine: Tack!

    Ninni: Tack! Ja, den är himla bra! Jag håller fortf på att experimentera lite med olika borstar, underlag och så, men den är bra!

    SminkJante: Tack så mycket!

    Anna: Tack!

    SvaraRadera
  6. Superfint! Kan tänka mig att det här matchade klänningen och diademet perfekt! Jag älskar för övrigt det där diademet från HM.. jag har det i svart och vitt :D

    SvaraRadera
  7. Marybeth: Tack snälla du! Det är verkligen ett skönt diadem! Jag har ett prickigt också =)

    SvaraRadera
  8. Så lite så vet du :) Jaa, det är det! Såna i metall och hårdplast går helt bort för mig, klämmer alldeles för mycket.. den här modellen däremot är superbra :D Precis som du säger! Prickigt? Det har jag aldrig sett tror jag.. du får visa det i bloggen någon gång :)

    SvaraRadera
  9. Marybeth: Instämmer! Jag lovar att visa vid tillfälle =) Just nu klurar jag mkt på hur man bsät förvarar sina diadem. Jag har några stycken...

    SvaraRadera
  10. Petroleumgrönt är så snyggt. Det här är verkligen en fin sminkning som matchar dina ögon. Låter roligt med bröllopet och dina örhängen var ju väldigt söta.

    SvaraRadera
  11. Kajsa Kavat: Tack så mycket =)

    SvaraRadera