fredag 17 september 2010

Satin Sheets, Unmentionables och Pink Cheeks



Här ser ni torsdagens och fredagens öga. Ibland är det skönt att sminka sig likadant två dagar i rad, när inspirationen eller tiden tryter. Denna kombinationen är min favorit ur Too Faceds Naked Eye Kit. I den känner jag mig alltid lagom fin!


Ur Naked Eye Kit (swathes här!) har jag använt skuggorna Satin Sheets (inre halvan av ögonlocket), Unmentionables (yttre v och globlinjen) och Pink Cheeks (brynben och inre ögonvrå). Jag har också använt Clinique Quickliner for eyes i o2 Smoky Brown, mitt nya All About Eyes Serum, Quick Blush i Peach-in-a-Pinch, YSL Touche Èclat och Urban Decay Eyeshadow Primer Potion.

9 kommentarer:

  1. Jättefint, skönt att slippa tänka ibland och köra på säkra kort. Idag har jag varit urlat, lite foundation, rouge och mascara bara. Inga skuggor alls...

    SvaraRadera
  2. Åh vad jag också vill ha UDPP. Och nakedpaletten för den delen :p RIktigt fint, ibland gör jag samma flera dagar i rad när jag inte riktigt orkar hitta på nåt nytt!

    SvaraRadera
  3. Ser jättefint ut. Jag är tråkig och kör oftast samma make up flera dar i rad

    SvaraRadera
  4. Nätt! Jag vill också ha Naken-kitet ;)

    SvaraRadera
  5. Ninni: Tack! Ja, ibland är det skönt att vara lat =)

    Honi: Tack! UDPP är verkligen ett måste, Naked Eye kit är inte heller dumt! Det är nog inte så svårt att få tag i Kph?

    Shamrock: Tack! Skönt att höra att alla inte hittar på nytt VARJE dag =)

    Badbomben: Det rekommenderas =)

    SvaraRadera
  6. Så fint, jag älskar verkligen den där paletten! Är nog ett av mina bästa köp! Jag brukar också köra på samma lika väldigt ofta, något som man vet hur man ska göra och som går fort...Är ju morgontrött så att vara kreativ tidigt på morgonen är inte riktigt min grej!

    SvaraRadera
  7. Lina: Tack! Jag också! Nej, det här med morgontrötthet är ett gissel för oss beautynördar. Ibland lägger jag faktiskt fram grejer kvällen innan för att inte ska få för bråttom.

    SvaraRadera