tisdag 14 september 2010

Frosted Blossom, Chocolate Chip och Lotus



Trots förkylningen kunde jag inte låta bli att hugga in på den nya godsakerna från Clinique igår. Bilderna blev inte de allra bästa, men så blir det ibland! Skuggorna Frosted Blossom och Chocolate Chip blir en fin naturlig sminkning tillsammans och rouget Iced Lotus är ljuvligt vackert isigt rosa.


Utöver paletten använde jag IsaDoras WigWham (bara försikigt applicerad denna gången) och Clinique Superbalm Moisturizing Gloss i Pink Grapefruit.

4 kommentarer:

  1. Förstår att du blev sugen på dina nya grejer. och fint blev det!

    SvaraRadera
  2. Vi är så tappra du och jag! Sminkbilder trots total förkylning! Jag förstår, precis som Emma, att du inte kunde vänta!

    SvaraRadera
  3. Åh, vad kul att se! Det blev ju jättefint, jag ska verkligen testa mina grejor också! Höll på att skriva om Clinique-grejorna igårkväll - men så slocknade halva lägenheten, det var något strömavbrott som drabbade halva huset där vi bor och när strömmen äntligen gick på igen var det läggdags... suck.

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack!

    Sminkan: Ja, det är vi =)

    Ninni: Tack! Fy vad störigt med strömavbrott =( Jag ser fram emot att läsa vad du skriver om de fina grejerna. Är sjukt nyfiken på vad du köpte =)

    SvaraRadera