söndag 20 juni 2010

Under under ögat

Som jag nämnde när jag skrev om Cliniques nyhet All About Eyes Serum De-Puffing Eye Massage, är jag smått besatt av produkter som ska ljusa upp mörka ringar under ögonen. Här ser ni min lilla samling:

Överst ligger den ljusreflekternade concealern Touche Èclat från Yves Saint Laurent. Den är lika lyxig och bra som den ser ut!

Närmast under ligger Benefits uppiggande och uppljusandet balsam-to-go Ooh la lift, som också omnämns som ett ögonlyft på tub. Också en favorit!

Cliniques Airbrush Concealer liknar förpackningsmässigt YSL-varianten. Airbrush Concealer är också, precis som Touche Èclat uppljusande, men med bättre täckning.

I All About Eyes concealer kombineras effekterna av ögonkrämen med samma namn med en concealer. Den är något mer täckande än airbruschen, men jag tycker tyvärr att den sitter lite sämre. Denna var länge min favorit, men nu föredrar jag Airbrush Concealer.

I Lumens Vitamin C-serum samarbetar "Age Defying Arctic Cloudberry & Brightening Lingonberry" i en praktisk roll-on-flaska (finns i ny variant i tubroll-on nu) för att ljusa upp och försköna ögonområdet. Den är riktigt bra.

Benefit Powderflage är ett fantastiskt finmalet svagt rosa puder som gör att ögonområdet ser ljusare och slätare ut. Den fixerar dessutom concealers ypperligt bra. En magiskt bra produkt.

Boi-ing industrial strength concealer är en kakconcealer som också kommer från Benefit. Den täcker precis så bra som utlovas och sitter på plats länge, länge. Att den dessutom faktiskt är tillräckligt ljus och gultonad för att matcha min hudton gör den till en av de bästa jag någonsin provat!

Jag inser att jag glömt fotografera Stay don't stray, men den kan ni läsa mer om här. Det är faktiskt inte helt säkert att den får stanna i samlingen.

Efter att ha begrundat min egen samling är jag nyfiken på vad ni använder under ögonen. Berätta gärna i kommentarerna! Kanske har jag missat något riktigt guldkorn...

5 kommentarer:

  1. Åh vad kul, jag är med tokig i concealers! Till vardags brukar jag använda en flytande från Clarins, liknande Touche Èclat, jag tycker såna concealers är himla bra, sitter ordentligt, är lättjobbade och kräver inga extraverktyg. Till lite tyngre smink brukar jag ofta använda en concealer i kakform, typ MACs studio finish concealer, eller Make Up Store Cover All mix, som ju jag nu har i pennform. En annan favorit är MAC Select Cover Up och nu till sommaren använder jag även Maybellines mousseconcealer en del, då den är lite mörkare...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack för att du delar med dig! Enda nackdelen är att jag blir sugen på att testa alla sorterna du nämner, särskilt Select Cover Up =)

    SvaraRadera
  3. Jag kör Nvey Ecos Eraser och ibland Everyday Minerals gula concealer. De är bra beroende på dag;)

    SvaraRadera
  4. Jag använder Cover all mix men det är lite för tung att använda där tycker jag. annars gillar jag reflex cover som också kommer ifrån MUS samt MAC` select cover up! :)

    SvaraRadera
  5. SminkJante: Aha, dem är jag också intresserad av! Att vilken concealer man treivs med kan verkligen kan vara beroende på dagsform har du helt rätt i!

    Makeuponista: Just CAM tycker jag är lite torr, men de andra två låter spännande!

    SvaraRadera