torsdag 24 juni 2010

IsaDora-tips X 2


Nu blir det palettporr en masse. Jag har haft en välförtjänt ledig eftermiddag och gjort stan med mina kära syster. Hon slog till på ljuvliga Pool Party Eye Shadow Quartet från IsaDora. Just nu kostar paletten 99 kr istället för 125 hos Åhléns.



Dessa spännande (nya?) IsaDorapaletter låg i en reakorg på Åhléns. Jag ber om ursäkt för bildkvaliteten, men de är inte lätt att vara paparazzofotograf inomhus! Visst ser de fina ut? De verkar vara speciellt framtagna för rean. Jag tycker att färgkombinationerna också är lite kul, inte bara de gamla vanliga. Om jag inte minns fel kostade de endast 59 kr. 59 kr, sjukt billigt!



Extrabild på skuggorna i solljus och swatches. Jag är själv sugen på den, måste jag säga. Vad tycker ni?

Jag shoppade något litet till mig själv också, men mer om det imorgon...

7 kommentarer:

  1. Pool party är fin, men den är så vansinnigt lik en gammal kvartett jag har från Isadora, så den känns inte så spännande för det. De långa paletterna ser lite kul ut. Fast jag är inte så förtjust i isadoras skuggor egentligen, så kommer nog inte slå till på ngn... Planerar att handla mkt från MUS istället nu när jag ska flytta till Kalmar:)

    SvaraRadera
  2. Åh vad fin pool party är! Om jag inte hade liknande skuggor hade jag köpt den på momangen, och det ska bli kul att se hur den ser ut på dig sen! :D

    SvaraRadera
  3. Reakorgens palett med 5 bruna/beiga skuggor gillade jag. Kanske inte världens roligaste - men väldigt användbar

    SvaraRadera
  4. Emma P: Den är lite väl lik ett och annat som jag har också... Jag gillar ändå oftast IsaDoras skuggor, men ibland har de lite kass pigmentering. Det låter perfekt för dig med MUS i på närmare håll! Jag ser fram emot att följa shoppingen =)

    Makeuponista: Ja, den är fin! Ni får nog tyvärr inte se den på mig, för det är lillasyster som köpt den. Jag har också lite för många liknande redan.

    Shamrock: Ja, den ser fin ut! Precis som du säger är den nog väldigt användbar!

    SvaraRadera
  5. Jag stod och tittade på dem igår på Åhléns också, de är jättefina!

    SvaraRadera
  6. Vilka fina paletter! Isadoras skuggor håller verkligen hög kvalitet med tanke på det billiga priset.

    SvaraRadera
  7. Ninni: Ja, verkligen!

    Nailtastic: Det tycker jag också! En och annan kan vara pigmenterad i underkant, men de flesta av IsaDoras skuggor är riktiga guldklimpar!

    SvaraRadera