måndag 10 maj 2010

LGB fyller 5! – sommargarderoben


LipGloss Bitch undrar i en kul tävling vilka färger och produkter man plockar fram när sommaren nalkas. Jag vill naturligtvis vara med och tävla om urfina grejer från IsaDoras kommande sommarkollektion, och tänkte visar er vad jag plockar fram såhär års:

När man väl får lite fräknar och annan färg i ansiktet är det dags att anpassa basen och plocka fram sommarmineralerna: IsaDoras lösa i Light honey 03. Det är lite opraktiskt att de är just lösa. Jag funderar på att spana in de nya(?) pressade från samma märke.

Färgmässigt satsar jag hårt på korall, guld, brons och turkost. Sommrigare än så blir det inte! Benefit CORALista känns självskriven i detta sammanhang. Den är och förblir mitt finaste rouge. Korall till läpparna: L'Oréal Infallible longwear lip dou compact i färgen Enduring Coral 400. Med Waterproof Cream Eye Shadow från IsaDora i 61 Pink Apricot får man snabbt en extremt hållbar bas, eller en hel skimrande sminkning. Mer korall till läpparna, och solskydd, får jag med ett skönt fruktigt läppbalsam med spf 25 från Hawaiian tropic i Mango/Papaya. Mm!

Solpudret i den mörka dosan förtjänar en närmare presentation: Det rör sig om Luminizing Colour Powder i Golden Bronze från Shiseido. Pudret är idealiskt: nästan helt matt, inte för mörkt, inte för rött och man kan blanda till rätt nyans efterhand som sommaren framskrider.

En del av gunket använder jag året runt, medan vissa förpassas till en byrålåda vintertid. Denna fina färgglada palett ser jag fram emot att sätta penslarna i igen:


IsaDora 54 Deleirous. Färgglatt känns också somrigt för mig. Jag har de flesta av IsaDoras kvintetter hoppas på fler fina kombinationer i framtiden.


Urban Decays palett Get baked är faktiskt en favorit året om. En sminkning med den kan inte gå fel.


Jag kastar in fyra fina sommarlack också: Mavala Juicy, Essie Cute as a Button, Essie Funny Face och GOSH Golden dragon.

Nu ska jag luta mig tillbaka och hålla tummarna, medan jag njuter av att läsa alla andra bidrag till LipGloss Bitchs tävling, jag är övertygad om att de är väldigt inspirerande!

2 kommentarer:

  1. Massa fina grejer du plockar fram till sommaren... Och kul inlägg! Det är inte utan att jag funderar på ett eget, även om det blir utanför LGBs tävling.

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack, det är ju ett kul tema! Jag läser med spänning om du också knåpar ihop ett. Mitt blev lite hastigt, just eftersom det var till tävlingen.

    SvaraRadera