tisdag 6 april 2010

Påsköga


Här kommer det utlovade påsköga från mig. Jag och ögat har trivts så bra ihop att jag haft samma sminkning flera dagar i rad, det är inte ofta! Det kan ha att göra med att sminkningen passar så bra med mina naglar, både dem jag haft i helgen, och de lacket som är på nu (kommer imorgon).



Min påsksminkning gick alltså i korall och gult, fina färger som jag borde använda oftare, även när det inte är påsk! Jag har haft en blå och grå period hela vintern, men nu är jag definitivt sugen på varmare toner. Eminenta stiftskuggan Love that beige från GOSH fick fungera som skuggbas, den är verkligen riktigt bra, nästan i klass med UDPP, i alla fall till varma färger.


På kinderna hade jag, naturligtvis, Benefit CORALista. Inget rouge kunde passa bättre till denna sminkning! High Impact Mascara och Airbrush Concealer kommer från Clinique. Love that beige som highlighter och skuggbas, från GOSH.


Gula Wish kommer från Lamcôme och skuggan Coral Jungle kommer från Max Factor. Den duldiga kajalen är 24/7 Glide-on eye pencil från Urban Decay i Eldorado.

8 kommentarer:

  1. Guld är så himla fint! Du passar jättebra i detta! Jag har faktiskt aldrig testat Lancomes skuggor - är de bra?

    SvaraRadera
  2. Jättefin sminkning i underbara färger!

    SvaraRadera
  3. Mycket tjusigt! Verkligen klädsamt och härliga färger!

    SvaraRadera
  4. Väldigt fint. Förstår att du trivs i denna makeup. Visst är Love that beige bra som bas, vissa skuggor ser dock lite konstiga ut när jag har den som bas.

    SvaraRadera
  5. Ninni: Tack! Lancomes skuggor är kanonbra! Jag har testat både Colour Designer, Colour Focus och Ombre Absolue.

    Linda: Tack!

    Sminkan: Tackar!

    SminkJante: Tack! Ltb är bra. Jag tror att det är matt och kalla skuggor som inte riktigt funkar, men annars är den kanon!

    SvaraRadera
  6. Underbart fin och söt påsksminkning! alltid kul att se vad folk hittar på till olika högtider tycker jag:)

    SvaraRadera
  7. Emma P: Tack! Vi var ju många som tänkte i dessa banor i år, då måste vi ha helt rätt =)

    SvaraRadera