onsdag 14 april 2010

Mint och citron



I dagens öga valde jag att plocka upp mintgrönt och citrongult från mina mulitpastellnaglar. Jag lade en gul skimrande skugga på inre halvan av ögonlocket, en mintgrön matt på yttre halvan och sedan en matt äggskalsvit upp till ögonbrynet. Det är inte ofta jag blandar matt och skimrigt, men det blev väl inte så dumt?

Jag och kameran var inte på helt god fot med varandra klockan 6.55 i morse. Det var svårt att få fram färgerna utan att bländas ihjäl. Annars är det bara skönt att solen är tillbaka! (Klicka på den skumma bilden här intill för bättre färgkoll.)


MAC Blush Ombre Azalea Blossom, Benefit Stay don't stray, duon Cupcake Matte från IsaDora, High Impact Mascara från Clinique, kajalen Dusty Smoke från Make up store, gula skuggan Wish från Lancôme och matta Mist från FACE.


Idag drar jag till med en dagens detalj också, det var ju länge sedan sist. Detta tjusiga pongodiadem fyndade jag på H&M igår dör 10 pix.

6 kommentarer:

  1. Azalea Blossom är superfin men jag fick hem Ripe Peach istället!

    SvaraRadera
  2. Kul att du matchar naglarna med sminket! Du är verkligen en pastellernas budbärare och frestar oss med glassiga vårfärger!

    SvaraRadera
  3. Underbart diadem. Matt och skimmer fungerar fint ihop, men jag brukar inte heller ha de tillsammans så ofta. Jag bruka inte ha matta skuggor ofta alls för den delen.

    SvaraRadera
  4. Härliga färger och sött diadem! :-)

    SvaraRadera
  5. Jättefin sminkning! Jag tycker absolut att man kan blanda matt och skimrigt, det händer att jag gör det ibland. Toppenfint diadem dessutom.

    SvaraRadera
  6. Stylefile: Åh, den vill jag också ha!

    Sminkan: Tack snälla du!

    SminkJante: Tack! Jag kör inte heller matt så ofta, men just nu är jag lite inne på det. Det var snyggt när du blandade häromdagen!

    Ninni: Tack :)

    Emma P: Tack! Ja, det är en blandning jag kan tänka mig att fortsätta med =)

    SvaraRadera