fredag 19 mars 2010

Handväskkompisar


Medan jag är på jobbet passar jag på att visa tre trevliga handväskkompisar som hängt med mig de senaste veckorna:

- Finnbekämpning i form av duotrollstav från Boots med teatree och trollhassel. Man vet aldrig när sen sådan kan behövas!
- Bästa läppgunket, äntligen i tub!
- Extremt bra och dryg handkräm från Neutrogena i lagom stor tub (15 ml). Fås för 0.99 euro i utlandet.

Vad har ni i handväskan just nu?

8 kommentarer:

  1. Rolig idé! Själv har jag läppbalsam från HM, läppstift från NYX (instant glamour) och handkräm från L´erbolario. Alltid lika torr. Är Boot-finndödaren något att ha, nu när du testat ett tag? Börjar bli desperat efter något att bekämpa med.:)

    SvaraRadera
  2. Jag borde köpa en rosebud, ja det borde jag... Spännande att se vad du kånkar runt med för övrigt, sånt gillar jag att läsa om!

    SvaraRadera
  3. Jag har nästan aldrig någon väska med mig. I fickan brukar jag ta med mig mitt favorit cerat från Weleda.

    SvaraRadera
  4. Jag ska krafsa lite i väskan, blir nog ett inlägg framöver om det. :-)

    SvaraRadera
  5. Basteth: Tack! Ditt kit låter bra tycker jag. Jag är också alltid extremt torr om tassarna. Finndödaren är riktigt bra tycker jag, just det att den bekämpar mycket, men ändå inte känns stark.

    Emma P: Jag tycker också att du borde köpa Rosebud, den är jättebra! Kul att du gillar inlägget, det kanske blir ett litet tema =)

    SminkJante: Hur klarar du dig utan väska!? Jag blir helt chockad :-)

    Ninni: Ja, gör det!

    SvaraRadera
  6. Jag har alldeles för mycket saker där i.. Min far och bror undrar hur jag jag inte kan ha fått förslitningsskador av att släpa omkring på min väska.. Hah.

    SvaraRadera
  7. Marybeth: Det där med förslitningsskador har jag också funderat på... De tre sakerna jag visar här är bara ett litet urval. Någon gång får jag köra en hel visning =)

    SvaraRadera
  8. Sådana här inlägg gillar jag! Själv släpar jag alltid på en hel massa läppgunk, färgat som ofärgat och olika nästan varje dag.

    Just nu har det även ramlat i en flytande concealer från Max factor i väskan, plitorna (läs: bölderna) gör massiv attack just nu. Ett transparent pressat puder finns alltid med, för tillfället från Clinique, en pressad mineralfoundation gästspelar, även det från Clinique.

    Nån sorts billig ansiktscreme (Garnier?) som var kass men som jag använder till händer och nagelband finns med bland allt övrigt krafs.

    SvaraRadera