måndag 15 mars 2010

Grått och mintgrönt



Jag fortsätter bombardera er mer mintiga inlägg, hoppas att ni inte tröttnar, för det har jag inte gjort än. Här ser ni en sminkning som jag bar i helgen. Den blev betydligt bättre än fredagens försök, både i verkligheten och på bild. Jag gillar kombinationen av matt och skimrigt. Den matta mintskuggan kom dessutom bättre till sin rätt på UDPP än på den varma skimrande basen från fredagen.


Jag använde: UDPP, mörkgrå skugga ur Creamy Nudes från IsaDora Nostalgia, den gröna skuggan ur Cupcake Matte, IsaDora VibraLash Mascara, läppglanset Her Glossiniess i Who are you wearing? från Benefit, Clinique Airbrush concealer, 24/7 glide-on eye pencil i Gunmetal, Benefit Powderflage och rouget Luxury från Make up store.

Samtidigt som är sugen på ett mintigt lack som drar mer åt grönt för att matcha min mintgröna skugga, är jag sugen på att skaffa en skugga som är mer lik Mint Candy Apple i färgen. Tuffa beslut...

7 kommentarer:

  1. jag tycker också att denna blev finare, fast den från i fredags var med fin. Nix, har inte alls tröttnat på mint, mera mint! Ska testa några egna mintkombis framöver tror jag:)

    SvaraRadera
  2. häftig kombo och jag blir inte mindre sugen på isadora duon...har inte gått in på ngn sminkbutik sen den kom hehe :P jo förresten , h&m men då glömde ja bort att kika efter denna...

    SvaraRadera
  3. Ös på med mint bara! Vi njuter!

    SvaraRadera
  4. Jag gillar mint så fortsätt gärna! Gillar den här kombinationen:)

    SvaraRadera
  5. Emma P: Tack! Jag ser fram emot fler mintkombos från dig!

    Linda: Tack! Jag vidhåller att jag tror att det är ngt för dig =)

    Ninni: Ok =)

    SminkJante: Tack =)

    SvaraRadera
  6. Jättekul med en serie mint-inlägg! Fler går så bra, jag är inte alls trött på dem än!

    SvaraRadera
  7. Sminkan: Det var trevligt att höra =)

    SvaraRadera