lördag 20 februari 2010

Veckans naglar


Veckans naglar har inte bjudit på några extravaganta nyheter här, utan snarare på naturliga favoriter. Första halvan var det H&M:s Cahmere for me som gällde. Perfekt med en sådan förlåtande nyans när man har bråttom vid lackning! Andra halvan av veckan (och idag) har jag, inspirerad av Käthe, kört franskt.



I ljus från fönstret och i lampljus. Med tanke på att denna manikyr gjordes samtidigt som jag redigerade bilder till bloggen, tycker jag att den blev ganska bra. Penna till tipparna är guld värt!


Franska favoriter: Essie Mademoiselle, Mavala Minute Quick Finish och Alessandro French Liner.

6 kommentarer:

  1. Vilka snygga naglar du har, underbara nagelplattor! Franskt är fint =)

    SvaraRadera
  2. Makeuponista: Tack! Jag hänger inte riktigt med i fackspråket, vad är "nagelplattor?" Är det själva nageln?

    SvaraRadera
  3. Det är suveränt enkelt med en penna till tipparna! Jag har kört med en penna från Depend som jag var jättenöjd med 3-4 ggr...men fick tyvärr slänga den för den började kladda, färgen lade sig inte på tippen utan runtom istället, *suck*! Har du använt din penna många ggr? Man borde kanske försöka få tag på den istället, Depend blir det inte fler ggr!...

    SvaraRadera
  4. Anonym: Jag har använt min penna många gånger. Den har, till skillnad från Depends tror jag, inte tuschspets. Kanske gör det att håller sig tiptop längre?

    SvaraRadera
  5. Fräscha och fina naglar!

    Jag undrar också vad nagelplattor är.. hah.. :)

    Jag måste skaffa mig en sådan där penna, verkar så mycket enklare än att måla med vitt lack.. det är ju helt hopplöst tycker jag..

    SvaraRadera
  6. Marybeth: Tack! Jag kan verkligen rekommendera pennan, håller med om att vitt lack är supersvårt!

    SvaraRadera