söndag 14 februari 2010

Tröst till vinterhuden

Istället för en lugn helg med mycket bloggande och mysigt häng på alla härliga skönhetsbloggar, har jag haft det hektiskt värre (men roligt) med olika kalas, skidåkning och shopping (såväl skid- som skönhetsrelaterad!). Innan jag ger mig ut på en rejäl nätrunda tänkte jag snabbtipsa om min kompis i skidspåret/ morgonväntan på bussen/ framför datorn: Clinique Comfort on Call.


Detta är en riktigt krämig, nästan smörig, kräm. Det är verkligen frågan om tungt artilleri, och troligen inget för dig med fetare hudtyp. För oss med torr och känslig hud, däremot, är den kanon! Jag försökte fotografera konsistensen, men det resulterade mest i ett konstigt radioaktivt sken som inte alls representerar verkligheten...

Trots att krämen är så rik, går den snabbt in i huden. Jag använder den både på dagen och natten över Dramatically Different Moisurizer från samma märke (håller fortfarande på med mitt cliniqueexperiment). Krämen påverkar inte heller smink negativt, vilket jag inte tycker är alldeles vanligt bland så feta krämer. Precis som resten av Cliniques produkter är den parfymfri och rejält allergitestad, den påstås till och med lugna reaktiv allergisk hud. Det kan jag inte riktigt uttala mig om om den faktiskt, gör men den utgör ett rysligt bra skydd vid kallt och torrt väder!

4 kommentarer:

  1. Den där gillar jag också. Har tänkt köpa den flera gånger men det har aldrig blivit av. Den är super för oss extremtorrisar.

    SvaraRadera
  2. Emelie: Precis! Om min gwp-burk räcker genom vintern väntar jag nog med köp, men annars slår jag till!

    SvaraRadera
  3. Jag gillade faktiskt inte den alls, tyckte liksom aldrig att den gick in i huden. Och dramaticly different är döden för min hud! Moisture surge däremot är en dröm! En drös andra krämer från Clinique gillar jag. Är lite nyfiken på redness solutions-serien, nåt som du har testat?

    SvaraRadera
  4. Fröken Frodig: Vad trist att varken denna eller DDM:en passar dig! Moiture Surge är verkligen toppen! Jag har tyvärr inte testat ngt ur redness solutionserien, men jag har några prover som jag ska försöka testa så snart som möjligt. Jag är också nyfiken. Jag återkommer i frågan =)

    SvaraRadera