tisdag 23 februari 2010

Smog + Mildew

Jag var lite missnöjd med intensiteten i Mildew i lördags, så jag ville ge den en chans till. För att ändå få lite variation testade jag en ny kombination. Färgen kom fram mycket bättre idag!


Lite bildbombning. Både färger och skimmer är över lag väldigt tjusigt i Urban Decays skuggor. Man blir nästan aldrig besviken.


Till dagens sminkning använde jag That gal brightening face primer från Benefit som highlighter på brynben och kindben, skuggor ut Urban Decay Preen Eye Shadow Palette, High Impact Mascara från Clinique, kajalen Wooden metall från Make up store, Urban Decay Eye Shadow Primer Potion (UDPP), rouget Sugarbomb, Powderflage och Boi-ing industrial strength concealer från Benefit. Sugarbomb är redan en favorit. Det är inte klokt vad fin den är!


Hoppas ni inte tröttnar på att jag bombarderar er med bilder på vackra Urban Decay Preen Eye Shadow Palette. Skuggorna som syns på dagens öga är gröna Mildew och bruna Smog (mitten).

Hittills har jag hunnit testa ett par varianter ur asken. Har ni några andra önskemål på kombinationer?

7 kommentarer:

  1. Fick också min palett förra veckan, så jag tröttnar inte på bilder. Visst är Mildew lite blekare än de andra färgerna.

    SvaraRadera
  2. Jag gillar Mildew. Precis som du blev jag besviken första gången jag använde den. Men med rätt skugga till så kommer den verkligen till sin rätt och blir helt underbar. Jag tycker du lyckats vädligt bra i denna eotd'n.

    SvaraRadera
  3. Fin och lugn make up, får aldrig tummen ur och shoppar UD, attans :P

    SvaraRadera
  4. Jättesnyggt! och yes, den kommer fram bättre här.

    SvaraRadera
  5. Sara S: Kanske är den lite blekare. Vad kul att du också fått din =)

    SminkJante: Den verkar bli bättre och bättre. Tack!

    Linda: Tack! Jag rekommenderar UD =)

    Emma P: Tack!

    SvaraRadera
  6. Snyggt! Och vilket underbart skimmer.

    SvaraRadera