torsdag 21 januari 2010

Dagens i grått och grönt





Dagens grågröna variant blev mycket bättre än gårdagens gråblå. Det är inte varje dag H&M slår Clinique pigmentmässigt! H&Ms palett Smoky Eyes är faktiskt väldigt bra. Jag använder den på tok för sällan, kanske för att den är lite otymplig?


Benefit Bikiniline som highlighter, ljusgröna S på locket och sotning med Y.




Den gråa kajalen Gris Metal från Lancome varvet runt. Färgen känns inte så metallisk, jag räknar den som min matta grå kajal. Någon kännare därute som kan fastställa pennans ålder? Jag har haft den ett bra tag, och jag har dessutom övertagit den från min mamma.


Dagens rougeduo: Blush délicieux i Nougat poudré från L'Oréal (som påstås likna NARS Orgasm) och Benefit Georgia.

5 kommentarer:

  1. Klart mer ös i denna! Och riktigt snyggt dessutom:) Hmm, slår inte H&M Clinique pigmentmässigt ganska ofta? Tycker det brukar vara mkt pigment i deras skuggor, men jag kanske har haft tur. Fina rouge du har använt förresetn, de ser ut att vara en finfin kombo...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack! Jo, det har du kanske rätt i. Cliniques skuggor är lite ojämna. En del är riktigt bra, dock, tex de i "julpaletterna". Ur Hm:s sortiment har jag nog bara testat just denna paletten, och den är ju kanon!

    SvaraRadera
  3. Fint som tusan. Jag glömmer ofta bort min hm palett, den är riktigt fin.

    SvaraRadera
  4. jag gillar också den paletten, och glömmer den ofta jag med. Varför kan man ju fråga sig. Otyplig är ju manly och andra paletter med.

    SvaraRadera
  5. SminkJante: Tack! Ja, man borde använda den oftare!

    Sminkan: Den är lite större än de flesta hos mig. Här bor den dessutom inte tillsammans med mina andra paletter, av just det skälet... Ja, Manlypaletterna ser stora ut. De lockar inte riktigt mig av det skälet, men de ser ju fina ut annars! Fånigt av mig, egentligen =)

    SvaraRadera