söndag 6 december 2009

Paket från Trans Design


I fredags kunde jag äntligen hämta mitt paket från Trans Design. Allt hade kommit fram ordentligt, det blev inte dyrt alls och jag är väldigt nöjd med kundservicen. Kundtjänst fick hjälpa mig med hur mycket som gick i i den minsta "flat rate"-boxen (fem fullstora flaskor och fem minisar). Allt kan, av julklappsskäl, inte visas här.


Med i beställningen var, givetvis, Essies vinterminipaket Sweet time of year som innehåller Mint Candy Apple, Lolipop, Rock Candy och 3-way glaze. Färgerna är så fina! Kanske ska jag kasta mig över mintlacket redan idag, för att känna efter om jag vågar ha det på jobbet...


Inför julen har Essie många frestande små kit med olika lack tint förpackade tillsammans. Eftersom jag länge vari sugen på röda Jag-u-are, slog jag till nu när man fick en miniflaska av överlacket Good to go! på köpet. Jag-u-are är "dangerously gleaming red", mitt perfekta jullack.


Midnight cami från årets höstkollektion slank också med. Mörkblå lack är ofta allra finast, tycker jag. Vid en första anblick är det blåare än OPI Russian Navy, och således inte alls ett onödigt köp.

4 kommentarer:

  1. Får du ha lack på jobbet Kerstin?! Fan isf, skulle tagit logoped istället:D Nice med paket för övrigt, och testa mintisen, jag vill gärna se den på...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Får och får... Egentligen får vi nog inte (beror ju på om man jobbar i kommunen eller tex på sjukhus). Jag jobbar i habiliteringen och ingen har sagt något om mina naglar än =) Audionomer och logopeder borde få ha nagellack, vi gör ju inte så himla ohygieniska grejer. Enligt de vanliga sjukhusreglerna i Skåne får man ju inte ens ha långärmad tröja eller kläder som inte kan tvättas i 60 grader. Jag äger inget som kan tvättas i 60, och har alltid långärmat på vintern. Fy, så snuskig jag är =)

    Mintinlägg är på gång, jag känner mig lite kluven till lacket än så länge...

    SvaraRadera
  3. Ah okej. Nej jag vet jag tycker med att dte är lite fånigt, och ja, så är det ju för oss med, alltså det där med kläderna. Samtidigt kan jag tycka att det är lite bra nu i influensatider, alltså att man tar allvarligt på hygienen. Sen kommer jag nog inte vara lika lycklig dockoch nej, vem fan har kläder som kan tvättas i 60 grader:)

    Låter spännande! Och ja, jag är nog med lite kluven. Kommer nog att köpa Isadoras mintrgöna, men jag gillar ju som bekant inte Essie så detta tror jag att jag avstår...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Ja, det är lite kluvet med hygienen såhär i flunsatider. Jag spritar allt som kommer i min väg =) Isadoras mintgröna ser väldigt fint ut!

    SvaraRadera