onsdag 9 december 2009

Kat von D Rock 'n Roll Eyeshadow Palette


Jag har varit nyfiken på de underbara ögonskuggspaletterna från Kat von D sedan första gången jag såg dem hos Bjooti. Nu har jag (nästan) en egen, men vägen fram till den var lång.



När min syster skulle komma hem från sitt år i USA hade hon en lååång inköpslista inför sitt sista Sephorabesök. Väl på Sephora var besvikelsen stor när nästan allt på listan, både till henne själv och mig, var slut. Utöver själva inköpen hade jag nosat fram (jag tror det var via Makeup and Beauty Blog), att man kunde växla in sina Sephorapoäng mot en specialutgåva från Kat von D. Vi hade verkligen bespetsat oss på varsin sådan godbit, med så långa listor skull det ju bli en bra poängskörd!

En stund på andra sidan Atlanten verkade som om systeryster skulle komma hem helt tomhänt på palettfronten. Som tur var förbarmade sig expediten över henne och gav henne en palett, trots att rätt poängsumma inte var uppnådd. Eftersom det var just en palett som kom hem, och vi båda ville ha den beslöt vi oss för delad vårdnad, trots att vi inte bor i samma stad. Det är därför den dyker upp här först nu. Kanske såg ni den skymta fram tidigare redan här?


Skuggorna är väldigt fina, den svarta heter Motorhead, den lila Groupie, den beigeskimrande Confessional och den vitgråa med glitter Believer. Confessional kan ni se i dagens här. Visst är det en tjusig palett?!



Den vita och svarta har en hel del glitter i sig. De liknar Urban Decays glitterskuggor, och lider lite av samma problem; nämligen att glittret hamnar över allt. Trots det är de väldigt fina. Här ser ni Motorhead och Believer tillsammans med 24/7 Oil Slick från Super Stash.


Till den lila sminkningen har jag använt Groupie och Confessional tillsamms med 24/7 Ransom. Båda varianterna är målade på en bas av Stila Kitten Smudge Pot. Inlägget är redan tokigt långt, så jag visar några bilder till:




Rulla ner ännu längre för vanliga dagens, clinique-gwp och mintiga naglar!

7 kommentarer:

  1. Jag är iallafall ordentligt avis även om du bara har en "halv" palett. ;)

    SvaraRadera
  2. Grymt smink idag Kerstin! Och vad kul att ni fick tag på paletten, även om det bara blev en... Du är allt en riktig palettjej du:) Kanske skulle vara en Manley med?:)

    SvaraRadera
  3. Ursnygga båda, i synnerhet den lila :o) Fin palett oxå, tycker att paletter är lite besvärliga men blir mer och mer fundersam om de inte är just bara såna man borde ha istället för massa löst tjafs :P

    SvaraRadera
  4. Vilken lycka att ni till slut fick tag på paletten. Otroligt snygga skuggor som du verkligen gjort rättvisa i makeuperna.

    SvaraRadera
  5. Tina: ;-)

    Emma P: Tack! Min palettkonsumtion är nog inte helt frisk =) Jag har funderat på Manley, men tycker nästan att de är lite för stora. Jag skulle få sån beslutsångest =)

    Linda: Tack! Det är verkligen dubbelt, paletter är lättare att hålla reda på, smatidigt använder man oftast skuggorna i olika utsträckning. Här kommer nog de med glitter att användas ytterst sparsamt...

    SminkJante: Tack anälla du! Lyckan är stor =)

    SvaraRadera