lördag 3 oktober 2009

Urban Decay Foreshadow Palette


Nu när jag är iväg på nästa resa visar jag det sista ovisade fyndet från den förra. Utöver att jag lyckades pricka in ett "ta tre för två-"erbjudande Urban Decay hos Boots, lyckades jag även slå till på "köp två valfria produkter och få en sjukt fin palett" - som gjort för mig!


Jag har stått och klämt på Foreshadow Palette många gånger, det är en väldigt fin kombination av skuggor! Skuggorna i är oil slick, stray dog, midnight cowboy och flipside. Nu när jag väl har den i min ägo finns dock två tveksamheter: innan jag visste att flipside var flipside trodde jag att den var grönare. Det hade varit bättre. Framförallt eftersom jag redan har samma skugga i min Get baked-palett. Den andra tveksamheten är midnight cowboy. Jag har länge velat testa den, men jäklar vad glittret hamnar överallt.



Här syns en sminkning med flipside x 2 (penna och skugga) och stray dog. Stray dog är väldigt trevlig och greigeaktig.



Här är flipside x 2 igen och tjusiga oil slick, svart med mörkturkost skimmer.


Mera oil slick, den är himla fin. Vad tycker ni, behålla eller byta?

7 kommentarer:

  1. Den här sminkningen var verkligen supertjusig! oil slick ser fin ut, har du inget liknande sen tidigare så tycker jag att du ska behålla. Och appropå glittret som faller, tror att dte är lite typsikt för deras skuggor med glitter tyvärr... De matta skuggorna är bäst påstår Sminkan, men vem vill ha matt när man kan få skimmer?:)

    SvaraRadera
  2. Jag har ju också midnight cowboy men har lagt upp den för byte eftersom jag tycker det är för mycket glitter. att det hamnar överallt kan man kanske undvika med en bit papper och lite pill, men tycker glittret är för stort för min smak. Slick oil är jag dock riktigt sugen på sedan tidigare och är ju väldans snygg på dig så behåll om du inte kommer över den som singelskugga någonstans!

    SvaraRadera
  3. Jag håller med övriga talare, behåll om du inte får Oil slick som singel. Den är ju sjukt snygg, vilket din sminkning också är. :)

    SvaraRadera
  4. Jättesnygg makeup. Jag har tur eftersom dessa finns i Book of shadow 1. håller med dig om MC den här helt värdelös med allt glitter men tydligen ska den finnas i en variant utan glitter. Den heter Sellout, den skulle jag vilja ha.

    SvaraRadera
  5. Emma P: Tack! Skimmer är bäst =)

    Basteth: Jag ska nog experimentera lite med papper...

    Kajsa Kavat: Tack!

    SminkJante: Tack! Jag har fingrat på Sellout, den är jättefin!

    SvaraRadera