fredag 23 oktober 2009

Perfekt lackmix


Lollipop, Rock Candy, Mint Candy Apple och 3-way glaze.

Jag läste just hos ElMika om vinterns fina minikit från Essie. Jag älskar deras smålack, och blandningen här är ju perfekt: ett klassiskt rött, ett klassiskt rosa, en ny rolig färg och min favorit 3-way glaze. Ska jag testa mintrgönt är det definitivt i denna form!

6 kommentarer:

  1. Här är vi verkligen inte överens, jag tycker Essie är skittrista, det enda jag gillar från dem är Matte About You...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Jag kommer ihåg att du tycker det =) Jag tycker kanske inte heller att de är roligast o häftigast, men jag är väldigt förtjust i deras klassiska färger och i mörklila Sexy Divide. Just hur de är att måla med och hållbarheten tilltalar mig. Tur att man inte måste hålla sig till ett lackmärke =) Vilket är ditt favoritlackmärke?

    SvaraRadera
  3. Ser att du också gillar smink och att sminka! Skulle inte du kunna titta på nån av våra sminkningar och säga vad du tycker om dom? Det skulle vara kul att veta vad andra som sminkar tycker. :)

    SvaraRadera
  4. Sexy Divide ser fin ut faktsikt, har den dock inte själv. essie toppar elt enkelt inte listan när det är dags för lackköp. Handlar som regel från 8ty8 och de säljer ju inte Essie över nätet...

    Favoritmärke?:) Jag satt faktsikt och funderade på det igår så jag vet vad jag ska svara, China Glaze och Nubar. China Glaze har varit en favorit länge medan Nubar är en rätt ny favorit. Tidigare toppade OPI min lista, men de har ju dessvärre blivit dötrista de med... Men jag är också glad att man inte bara måste använda ett märke;)

    SvaraRadera
  5. Emma P: Nubar har jag faktiskt aldrig testat, det måste jag absolut göra! CG gillar jag också och OPI. Håller med om att OPI är lite trista ibland. Trist funkar dock bra för mig på jobbet =)

    SvaraRadera