torsdag 3 september 2009

Vad samlar ni på hög?


Trots att jag väldigt sällan använder foundation är produkter i den kategorin klart överrepresenterade när det gäller impulsköp hos mig. Jag köper helt enkelt för att jag har förhoppningar om perfekt hy, förväntningar som sällan infrias på grund av att a) det rör sig om orealistiska förväntningar, b) jag har bristande teknik för att jag övat för lite, och c) produkterna bli liggandes i byrålådan. Att produkterna som ligger orörda ofta dessutom är i den dyrare prisklassen gör inte saken bättre.

Ett av dessa skådebröd är hypade Some kind of gorgeous från Benefit som egentligen inte ens är en foundation, utan en "foundation faker." Hur bra låter inte det? Mer lätthanterlig, men ändå med perfekt resultat. Jag har använt den ett par gånger men inte riktigt fastnat för den, men imorgon bitti smäller det; då ska den användas!

Har ni någon produkttyp ni ständigt köper, men sällan använder allt för lite?

5 kommentarer:

  1. Jag är precic som du, har lagrat foundations o puder sedan tonåren, den perfekta hyn med den finaste lystern är alltid ett hett ämne för mig. Har dock ännu inte hittat de ultimata, ska vara mineralfoundations då....Minns en foundation som hette Colour&Light från Cover Girl med Nikki Taaylor som reklamtjej, den va het när jag va ca 15, jag köpte den i hopp om lika fin hy som hon, va helt besatt av den krämen-redan då :D

    SvaraRadera
  2. Men du, den där är faktiskt jättebra! Hur enkel som helst att använda, och resultatet blir jättefint även med vanlig svamp och ovana händer :) Jag saknar min!

    SvaraRadera
  3. Linda: Vad kul att höra, verkar ju vara liknande vanor =) Jakten har blivit roligare med alla skönhetsbloggar!

    Maria: Jag kommer ihåg att jag läst om den hos dig! Jag tycker inte alls att den är dålig, jag har bara så lång inkörstid till vissa produkter. Imorgon blir det övning =)

    SvaraRadera
  4. Jag samlar både nagellack och ögonskuggor och mineralfoundation. Skuggor och lack är väl ganska uppenbart varför, det är kul med färg:) Mineralfoundation samlar jag för att jag är en sån otrolig sucker för det, jag tycker det är kul att testa och recensera och man vill ju hitta den perfekta:) jag använder dock mineralfoundation varje gång jag sminkar mig, så tycker inte att det är så himla farligt. Och i antal räknat så har jag egentligen inte så många, det är mer att man kan ju bara ha en eller kanske två åt gången:) Över huvud taget så är jag en samlare, jag vill hemskt gärna hitta den perfekta concealern, den perfekta mascaran, överlacket mm. Ja du fösrtår hur dte ser ut i min sminksamling;)

    SvaraRadera
  5. Emma P:sKuggor o lack samlar jag också på, men det känns mer befogat, de använder jag ju. Grejen med mina foundation- och concealer-köp är att det kan ta hur lång tid somhelst innan jag väl börjar använda dem o komma överens med dem. På sätt och vis samlar jag nog på allt smink egentligen. Min samling är också ganska stor =)

    SvaraRadera