tisdag 15 september 2009

Londoneye no 3


Jag har egentligen väldigt mycket kul att skriva om här, men efter en väldigt rolig men fullspäckad helg, är det nu minst lika fullspäckad, men inte alls lika rolig arbetsvecka som gäller. Tur att jag fortfarande har några dagens på lager sedan sommarens londonresa. En enkel sminkning i kalla färger för att matcha den fina blusen som syns under produkterna. Skuggan Glaze kommer från Lancome och mörk blå kajalen Midnight från Clinique. Rouget är, som allt som oftast, lyxury från Make up store.


6 kommentarer:

  1. Jättefint och vilket härligt mönster på blusen!!

    SvaraRadera
  2. Linda: Tack! Det är H&M, som vanligt =)

    Käthe: Tack!

    SvaraRadera
  3. Fint smink! Vet du, jag kollacde efter Luxuary i helgen faktiskt. Hade grymt svårt att gissa av bara färgen, så fck vända på många burkar. Inget köp dock även om den var fin, få saker täpper till min hud så som MUS rouge, så det får räcka med de tre jag redan har...

    SvaraRadera
  4. Emma P: Tack! Luxury ser alltid jätteskum ut i butik, jag brukar inte heller hitta den =) Trist att de täpper till din hud! Jag har inte märkt av det, men jag blir lite fundersam när jag hör detta.

    SvaraRadera
  5. Ja, fast det beror säkert på hur känslig hud man har, min täpps till rätt lätt. jag har svårt för talc tror jag, och det är huvudingrediensen i dessa. det är dte i MACs mineralizerouge med, men de är så fina att jag måste använda dem ändå, inte varje dag dock, då får jag finnar, fösöker begränsa mig till rouge med talc några dagar i veckan.

    SvaraRadera