torsdag 23 juli 2009

Nytt hos mig från Benefit


Benefit är ett av mina favoritmärken. Jag känner ofta starkt habegär till de flesta av deras produkter, till och med sådana som jag inte riktigt vet vad jag ska ha till. Powderflage, som redan synts i bloggen här, är en sådan produkt. Den är varken en concealer, ett puder eller en highlighter och jag har spanat in den länge. När sminköserna vid Benefits diskar på Boots och Selfridges lockade med en gåva till som köpte två produkter slog jag till.


Detta lilla underverk är omöjligt att fånga på bild, men efter att ha testat den några enstaka gånger gillar jag den skarpt. En riktig recension kommer när vi bekantat oss närmare!


För att kvala in till en fin present stod jag inför den svåra (nja) uppgiften att hitta en produkt till. Jag tyckte att jag behövde en ljus singelskugga att ha som ljus bas eller highlighter, exempelvis som komplement till paletter som saknar en sådan skugga. Dessutom har jag länge varit nyfiken på just skuggorna i Benefits sortiment. Valet föll på ljusgula skimrande Bikini line ur säsongens kollektion.


Gåvan som delades ut var en fullstor flaska av doften b spot. Jag är urkass på att beskriva dofter, så jag citerar märkets hemsida istället:
Why we lovet it: A fruity floral fragrance that is a sensual combo of lush mango, peony, sandalwood and amber. Spray on to awaken your most seductive pulse points!
Jag kan bara säga att jag älskar den också!

6 kommentarer:

  1. Åh, doften låter godis!! Vilket rejält fynd måste jag säga!!! Skuggan ser också ytterst användbar ut (fattas också en självklar ljus bas och highlighter även om jag har MAC Shroom) och Powderflagesen har du ju faktiskt velat ha länge. Allt man velat ha länge får man köpa, det är motivering nog, tycker jag.:-) fast själv tycker jag doften låter som det bästa fyndet! Mycket nyfiken på att provsniffa.

    SvaraRadera
  2. Skor och maskara: Jag håller helt med om motiveringen =) Vi måste arrangera tillfälle för sniff snarast! Jag vill gärna spana in Shroom!

    SvaraRadera
  3. Mm, Powderflage ser himla spännande ut. Väntar ivrigt på recension!

    SvaraRadera
  4. Des: Det kan nog dröja ett litet tag. Jag så rädd om den att jag inte vill packa med den på segelbåt, så den blir inte grundligt testad än =)

    SvaraRadera
  5. Jag klickade hem ett eget exemplar. :)

    SvaraRadera
  6. Des: Åh vad kul! Jag ser fram emot att höra vad du tycker om den!

    SvaraRadera