söndag 3 maj 2009

Lånta fjädrar


I lördags gjorde jag en ganska vanligt skimmerskuggsöga med Blooming springpalett (aprikos+rosa+grön) och pennan Green Card från Mus.


Söndagens enkla öga är inte heller mycket att orda om. Det är däremot produkterna jag testade! Det är alltid lika kul att botanisera fritt bland någon annans smink och prova nya saker!


Till det enkla söndagsögat lånade jag en Color definer i färgen 21 Sweet bronze av min mamma. Den är en aning mörkare än min egen Satin dragee, och jag vill naturligtvis ha även denna. Jag är väldigt förtjust i dessa stift, de är både bra grund och bra till enkla snabba sminkningar t ex i semestertider.


Jag fick också tillfälle att prova Clinique Almost Powder SPF 15, som jag länge varit nyfiken på. Min erfarenhet av mineralpuder är inte så stor, men efter att har provat bara en dag är jag positivt inställd. Jämfört mer Isadoras lösa minerlafoundation är Cliniques inte lika glittrig, och det tycker jag bara är bra. Borsten som följer med i Sverige kan jag inte uttala mig om, eftersom detta exemplar är köpt i USA, och där följer det inte med någon borste. Någon annan som testat Almost Powder? Jag är nyfiken!

3 kommentarer:

  1. Jag tycker color definer river och sliter på ögonlocken. Har du några tips?

    SvaraRadera
  2. Jepp, har införskaffat Almost Powder, men känner att jag inte har riktigt rätt nyans tyvärr. Annars gillar jag det. Som du skriver finns det inget skimmer utan ger en matt yta vilket jag föredrar. Är van vid mer täckning med mina andra mineralfoundations men det är väl en smaksak och även beroende på om man behöver mkt täckning. Nu när sommaren kommer och jag får bättre hy så funkar det bra, och det är skönt att inte behöva kladda med krämfoundations när det är varmt. Gillar även att det är i fast form och inte sölar i hela smink- eller handväskan, borsten är mjuk o go och funkar bra. //Fröken Frodig

    SvaraRadera
  3. SminkJante: Tyvärr har jag inga tips. Däremot tror jag att det skiljer en del mellan färgerna. Jag har även den Secret peach, och den är ganska torr och lite rivig.

    Fröken Frodig: Kanske kan du byta nyans med någon? Eller blir den bättre till sommaren =) Kul att borsten funkar. Det verkar ju väldigt praktiskt!

    SvaraRadera