torsdag 30 april 2009

Tarte aux citron

Strax är jag klar med en Tarte aux citron till kvällen och ska ta mig an sminkning och naglar istället. Hoppas att ni alla har en härlig Siste april! Jag, sambon och tårtan ska vara med alla vännerna på ett tak. Inte dumt! Med tanke på det strålande vädret borde jag nog blanda lite solskydd i brun-utan-solen...



Glad Valborg / Siste april till er alla!

5 kommentarer:

  1. Hoppas du också får en härlig valborg.

    SvaraRadera
  2. Alltså gud vad gott det låter!Du är verkligen duktig som bakar och har dig... Hoppas att du får en supertrevlig valborgsmässoafton!

    SvaraRadera
  3. SminkJante: Tack! Det hade jag =)

    Emma P: Tack hoppas du också hade kul! Jag tycker att det är väldigt roligt att baka. Dessutom ser jag ett visst samband mellan bakverk o annan skönhet. Kanske lite perverst =) Det kan t ex komma en tarte aux citron-inspirerad mejk senare under dagen...

    SvaraRadera
  4. Oj, det låter spännande måste jag säga! Säkert finns det paralleller mellan dem! Att gilla att vara kreativ med händerna gäller ju både smink och bakning. Själv ser jag samband mellan böcker, framför allt böcker med lite övernaturliga teman och smink, så jag tycker inte att det låter särskilt konstigt:)Ser fram emot en tarte aux citron-sminkning!

    SvaraRadera
  5. Emma P: Jag älskar era boktolkningar! Tarte aux citron är på väg, osäkert när dock. Lite klurig att blogga när man är på resande fot.

    SvaraRadera