tisdag 21 april 2009

Sephorashopping

För plånboken är det nog tur att Sephora ligger så långt bort, men ack vad synd det är ändå. Där är ju så trevligt! Vi besökte flera olika butiker, och de var allaväldigt fina och trevliga. Den på 5th avenue var allra bäst, med härlig art nouveau-stil på inredningen. Det hade varit lätt att alldeles förköpa sig, så med tanke på det är min fångst ganska blygsam:



Äntligen blev Coralista min! Dandelion är tyvärr inte till mig, utan bud till en kompis. Jag var allt lite sugen på att ta en till mig själv också, men ibland för man begränsa sig lite! Nya ögonprimern Shadow Insurance från Too Faced, slank också ner i min korg. Så gjorde även en ny Rosebud Salve och en penvässare från Sephoras eget märke. Vässaren kostade mindre än hälften jämfört med den från Urban Decay som jag spanat på hemifrån. Hoppas den är bra! Jag återkommer med omdömen när jag hunnit prova mig igenom alla mina fynd. Vilken härlig uppgift!



Jag köpte några små presenter också. Tre pennor till tre väninnor. Överst syns Green, en lite mintig ljusare grön, i mitten Orhid purple och längst ned Olive green (skimrande).

Utöver födelsedagspresenten och det fina diorstiftet fick jag fler härliga prover. Sådant bli jag alltid lika glad för! Rengöringen Purity och krämen Hope in a jar från Philosophy, en liten burk innehållandes Ultra Facial Moisturizer SPF 15 från Kiehls och två fina "deluxe samples" av UDDP:s skimrande kompis Sin. Jag ser fram emot att prova mig igenom allt, vet kanppt var jag ska börja. Några förslag?

8 kommentarer:

  1. Åh vad lyxigt med TVÅ sin-prover! :D
    Idag fick jag minsann också hem en shadow insurance från Too Faced!
    Den ska invigas imorgon!

    Shopping är farligt, men roligt.

    Jag ska nog hålla mig långt bort från alla coola storstäder med shopping från himlen!
    :)

    SvaraRadera
  2. Kisse: Håller med, shopping är både farligt och roligt! Blir kul att höra vad du tycker om Shadow insurancen!

    SvaraRadera
  3. Detsamma säger jag!
    Nu finns det bilder på dagens underverk!
    Borstarna är jag kääär i! :D

    SvaraRadera
  4. Ser underbart ut! Dandelion skulle jag inte tacka nej till... Inte coralista heller för den delen. Och shadow insurance älskar jag, så den tror jag att du kommer att bli nöjd med!

    SvaraRadera
  5. Kisse: Jag kikar in!

    Emma P: Jag har stora förhoppningar på shadow insurance. Dandelion får stå kvar på önskelistan!

    SvaraRadera
  6. Åh jösses, jag skådar en Coralista! Här är en som är avundsjuk ;)

    SvaraRadera
  7. Det var duktigt shoppat. Fina grejor.

    SvaraRadera
  8. SminkJante: Tack! Bra graj att vara duktig på , tycker jag =)

    SvaraRadera