tisdag 31 mars 2009

Shopping på resande fot

Med anledning av stundande New York-resa går jag ständigt och klurar på vad jag ska shoppa med mig hem från detta förmodade shoppingmecka. Det är svårare än men kan tro, även om det är något av ett lyxproblem. Jag har ofta högtflygande shoppingplaner inför utlandssemestrar, men när det väl kommer till kritan händer det att jag blir lite handlingsförlamad och obeslutsam. Händer det fler än mig?



Sedan jag började blogga här har jag varit i London och då vet ni vad fångsten blev. I höstas, däremot, fanns inte bloggen och ni har därför inte sett hur det gick för mig på efterlängtat Sephorabesök i Nice.



Fuktsprayen från Evian och det kända Banane-pudret från T. Le Clerc köptes på ett litet mysigt Pharmacie som hade utförsäljnig av just T. Le Clerc-produkter. UDPP och 24/7 Glid-on pencil i Rockstar följde med från Sephora. Eftersom vi nästan var i Provance blev det förstås lite lavendelolja också. Bra till mycket!

1 kommentar:

  1. Jag brukar planera vad jag ska köpa innan jag åker iväg. Men precis som du kan jag ibland strunta i att handla när jag väl står i affären, jag blir överväldigad och orkar inte handla. Jättekonstigt.

    SvaraRadera