onsdag 4 mars 2009

Chock matt


Dagens öga är målat med de tre ljusaste skuggorna ur Isadoras Matte chocolatespalett och en gammal goding till quickliner, Smoky brown från Clinique. Jag blev inte så värst nöjd med denna mejk, kanske är det bara att erkänna att matta skuggor inte är min grej? Det är ju bara det att det ser så fint och sobert ut på andra! Jag kommer nog att försöka igen. Imorgon tänker jag dock satsa på en skimmerskugga!


Isadoras Matte Chocolates och quickliner for eyes från Clinique i Smoky brown.

6 kommentarer:

  1. Jag har faktiskt också köpt chocolatte mattes-peletten, den såg så himla fin ut! Tycks dock vara den enda som tycker den är en smula svårarbetad.. Hrmm.. får nog testa den några gånger till dock..:)

    SvaraRadera
  2. Enkelt & klassiskt Snyggt!

    SvaraRadera
  3. Bokomaten: Jag håller med! Den är lite svårbearbetad! hur brukar du göra med den? Underlag, borstar osv.

    Inthemake: tack!

    SvaraRadera
  4. Jag har också lite svårt för matta skuggor. Tycker ofta att de är svåra att applicera och att de skavs bort trots primer.

    makeupen ser finfin ut;)

    SvaraRadera
  5. SminkJante: Tack! Jag har provat alla möjliga varianter av med o utan primer o puder, men hittar inte det optimala underlaget. Tur att det är så fint med skimmer =)

    SvaraRadera
  6. Jag gillar matta skuggor.. man kan få dramatisk effekt om man tar lite mörkare.:-) Men med chocolate matte-paletten brukar jag göra så att jag tar min vanliga primer "untitled" från MAC först på hela locket, därefter har jag försökt med både svampborsten som varit i och med en egen pensel för att få det snyggt. Även försökt sudda med fingret sedan på locket. Inget varit riktigt optimalt. Brukar lägga en ljus först på hela locket, det hjälpte de andra skuggorna lite märkte jag, men tycker fortfarande den är svår att blenda. Och JA, de skavs bort trots primer som sminkjante säger.

    SvaraRadera