tisdag 3 februari 2009

Swatches på nya Stilapaletten


Äntligen har jag den fina dyrgripen i min ägo! Stila Kitten Limited Edition Eye Shadow Palette är precis lika fin som jag föreställt mig. HQhair var supersnabba med leveransen och jag är mycket nöjd.



Till och med asken paletten låg i gjorde mig glad. Jag kom plötsligt ihåg att min förra (flera år gamla) palett från Stila kom i en likadan låda som jag sedan sparade löjligt länge. Här kommer några snabbt fixade swatches:


Ray, mystic, kitten, wheat, prize, och sun.

Sun, wheat och kitten finns även i min andra palett från Stila. De är fantastiskt fina och väldigt användbara. All skuggorna har underbart metallsikt skimmer. Price ser ut som flytande guld och mystic har just den tealblå nyans som är storfavorit hos mig. Visst får man sommarvibbar av kombinationen i paletten?

5 kommentarer:

  1. Den här blev jag faktiskt jättesugen på.. Precis rätt kombo på färger jag varit lite sugen på på sistone. Men jag har ju inga mer pengar redan och månaden har knappt börjat... Fick liksom fylla lite hål när löningen kom för att jag gjorde av med för mycket i januari...:)

    SvaraRadera
  2. Färgkombinationen är verkligen perfekt! Lätt hänt att bränna pengar =)
    Jag lyckades dock sälja lite chick-lit på modettemarket häromdagen, så för mig gick detta nästan jämt ut. Kolla in modettemarket, vet ja! Fast inte på det farliga sättet, utan som säljare :-)

    SvaraRadera
  3. *asgarv* jag kommer ju bara klicka hem en massa igen, som vanligt. Dålig på att sälja men bra på att köpa...

    SvaraRadera
  4. Du skulle gå till Cliniques disk. Jag har nämligen haft en lite mailkonversation med Clinique om dethär med prover. Clinique tycker nämligen att det är jätteviktigt att de kunder som önskar prover ska få det. Men vi vet ju alla att det är väldigt sällan de har prover på de produkterna man är intresserad av att få testa innan köp.
    Fin blogg förresten ;)

    SvaraRadera
  5. Alltid kul att se att man har läsare =)

    Bokomaten: Blir kul att se om du fyndar något!

    Emelie: Tack för kommentaren, intressant med mailkonversation med Clinique!

    SvaraRadera