torsdag 12 februari 2009

Grattis bloggen!

Med Sophia Coppolas härliga reklambild för Miss Dior Chérie vill jag passa på att gratulera min blogg (och mig!) på enmånadsdagen. Trots att bloggen inte på långa vägar är precis som jag vill ha den, är jag ändå ganska stolt! Vad har då hänt sedan jag började? Jag har blivit lite bättre på att fotografera:


Min sambo och jag har haft en himla mysig londonsemester med shopping och god mat och dryck i goda vänners lag:


Jag har provat att handla från HQhair och lagt beslag på kanske världens finaste skuggpalett:


Jag har också upptäckt att blogga tar en del tid. Tid har jag ofta ont om, så en del inlägg blir aningens hastigt komponerade. Bra terapi för mig som egentligen är ganska perfektionistisk! Framöver satsar jag på att bli bättre på att fotgrafera, lära mig göra fina kollage och på att få bättre koll på min sminksminksamlig och därmed använda allt underbart gunk med större variation. Givetvis vill jag också hitta nya favoriter, både till sminksamlingen och i bloggosfären. Förhoppningsvis väntar också en ritkigt spännande resa längre fram i vår. Den som läser får se hur det går!

4 kommentarer:

  1. Grattis till enmånadsfirandet! Låt det bli många fler månader!:)

    SvaraRadera
  2. Skrev nog aldrig grattis sötnos. Ser redan väldigt proffsigt ut och du har redan grävt ett stort hål i min ekonomi.:)

    SvaraRadera