tisdag 31 mars 2015

Dagens påsknaglar



Jag hade tänkt någon mattnyttig recension eller produktinfo här mitt på dagen, men tiden är för knap, så ni får hålla till godo med lite påsknaglar istället! Ni ser nr 436 från Dependvårkollektion 2015. En ljusgul nyans med lite grön neonaktig ton. Jag har gillat det på andras swatcher, men måste säga att jag har ganska svårt för lacket på mina egna naglar. 


måndag 30 mars 2015

Blå måndag med Morning Sky


Till veckans blåa måndag hos MakeuppbyBlowfish har jag lackat med 4059 Morning Sky från Depends pastellkollektion Garden Dreams. Jag är riktigt förtjust i hela kollektionen. Hade varit kul att se samma finish i fler färgskalor. Knalligt kanske? Eller mörka snygga höstfärger? 


Färgprover på Clinique Sculptionary Cheek Contouring Palette Defining Nectars och Beyond Perfecting Foundation + Concealer Alabaster

Idag landade två godbitar från Clinique till testning, Sculptionary Cheek Contouring Palette och Beyond Perfecting Foundation + Concealer.

Här ser ni Sculptionary Cheek Contouring Palette i nyansen Defining Nectars. Tyvärr har den både fått sig en törn i posthanteringen och av att jag inte kunde hålla mig från testning innan jag fotograferade, men jag tror ni ser hur fin den är ändå!

Här ser ni de tre färgerna på bar hud på handryggen, var för sig och sedan tillsammans alla tre längst till vänster. Jag gillar verkligen nyanserna! Dock tror jag att Defining Nectars är att betrakta främst som en rouge- och highlighterpalett och inte som en konturpalett. Är man på jakt efter en sådan föreslår jag Defining Nudes eller pennorna Chubby Stick Sculpting Highlight och Chubby Stick Sculpting Contour istället. (Vid närmare eftertanke tror jag att Chubby Stick Sculpting Highlight hade passat bra in hos mig, tror jag måste skaffa en sådan!) 

Beyond Perfecting Foundation + Concealer har jag varit nyfiken på länge! Precis som den flesta andra skandinaviska bloggare gissade jag att den allra ljusaste, Alabaster, skulle passa mig bäst. Jag fick vänta ett tag på min flaska så jag hade hunnit bli riktigt sugen. Tyvärr är färgen ganska mörk och ganska orange, så det är osäkert om det ens kan bli fråga om test. Himla tråkigt! Jag vet inte om ni ser på bilderna ovan kameran verkar ha trollat bort en del av färgskillnaden, men i verkligeheten är den stor. Hur har ni andra som ska testa gjort? Finns det någon som är såhär orangerosa på riktigt?

söndag 29 mars 2015

Tio tomma #17

Det blir minsann en tio tomma denna helgen också. Jag skulle kunna tänka mig någon slags medalj, faktiskt. På bilden ovan ser ni:
  • Dopp-remover från DependVärldsklass. Hoppas verkligen att den nya versionen är lika bra.
  • Bio-Oil som jag använt till gravidmagen.
  • "Räddare-i-nöden-salva" från serien Curami by CCS. Den har varit bra och är inte slut, men åker ut ändå eftersom den är lite gammal och kommer i burk...
  • St.Tropez toppenbra  och lyxiga kroppsskrubb Tan Enhancing Polish. Har tack och lov en ny på lager inför sommaren.
  • Braiga handkrämen Almond Nail & Cuticle Cream från The Body Shopeffektiv för tassarna och god för nosen.
Här är det verkligen bara ständigt återkommande favoriter, ni har sett dem alla förr:

lördag 28 mars 2015

Helgnaglar från i julas

Ett snabbt inhopp med en blingad NOTD innan helgslappandet fortsätter! Ni ser gångna höstens favorit Wonder Nail 791 Autumn Leaves ur  IsaDoras höstkollektion Coffee & Poetry, toppad med stämningshöjaren Boom Boom Pow från Deborah Lippmann.

Trevlig helg på er!




torsdag 26 mars 2015

LOTD: Clinique Colour Pop Lip Colour + Primer Melon Pop

Klart vi ska ha en dagens läppar, det lär bli några framöver med tanke på all de fina nya läppstiften Colour Pop Lip Colour + Primer från Cliniques  som landade hos mig tidigare i veckan. Här ser ni nämligen Melon Pop, en perfekt vardagsfärg! 

Om jag ska säga något om stiften vill jag berätta att det är väldigt mjuka, sköna och lättapplicerade. När jag tog bilderna här hade jag rejält torra läppar från början, men inte sedan stiftet kom på!

Melon Pop, längst till vänster.

onsdag 25 mars 2015

Gult och grönt till grön onsdag

Även denna veckas grön onsdag bidrar jag med ett öga istället för naglar. Jag har inte hunnit lacka på länge, men lite smink har det blivit, både för att jag har så mycket nytt roligt att testa, och för att ansiktet ändå syns bland alla mössor och vantar. 

Idag vankades det våfflor för föräldrar på föris och jag trotsade kylan och bacillerna med vitaminkicks-smink. Skuggorna är från Yellow Poppy och Pink Poppy Shimmer CubesThe Body Shops vårkollektion Colour Euphoria (färgprover här). Jag hade tänkt fota bara de aktuella kuberna, en ur varje palett, men det glömde jag igen....

Jag tycker sminkningen såg bättre ut IRL, den gröna skuggan som ligger i globlinje och yttre v syntes bättre.

Här ser ni vad jag använde:

På läpparna hade jag självklart ett av Cliniques nya läppstift Clinique Colour Pop Lip Colour + Primersom jag visade tidigare idagnämligen Melon Pop

Nyhet: Clinique Colour Pop Lip Colour + Primer (swatches!)

I maj 2015 lanserar Clinique ett helt nytt läppstift - Clinique Colour Pop Lip Colour + Primer. Stiften ska ge en sammestlen finish med rika färger samtidigt som de har primereffekt som återfuktar, vårdar och håller färgen på plats länge. I formulan återfinns både Sheasmör och Murumurusmör som återfuktar och vårdar och böjbara polymer som håller kvar fukten.

Visst ser pressutskicket frestande ut! Eftersom läppstiften kom i en chokladkartong trodde jag ett kort ögonblick att jag fått en chokladkartong till påsk. Det hade ju varit gott, men läppstift är bättre!

Clinique Colour Pop Lip Colour + Primer kommer i 16 kulörer:

Nude Pop, Bare Pop, Cola Pop och Beige Pop i den naknare färgskalan. 

Melon Pop, Poppy Pop, Passion Pop och Cherry Pop är varma toner. 

Här ser ni rosa färgerna Sweet Pop, Punch Pop, Wow Pop och Fab Pop.

Slutligen de lila nyanserna Love Pop, Plum Pop, Berry Pop och Grape Pop.

Här ser ni Poppy Pop på, otroligt snygg färg tycker jag så det var det jag högg in på först. På mina läppar as we speak! 

Jag kommer nog inte att swatcha alla stiften på läpparna i ett enda inlägg, ni får se dem efterhand som jag faktiskt bär dem istället! Vilka färger av Clinique Colour Pop Lip Colour + Primer är ni mest nyfikna på? Att bära själva? Att se här i bloggen?

tisdag 24 mars 2015

Matt med IsaDora Smokey Mauves

Även om jag initialt beklagade mig över många paletter i samma lila färgskala måste jag säga att IsaDoraEye Color Bar i Smokey Mauves (färgprover) blivit mycket flitigt använd hos mig. Här ser ni en sminkning med de matta skuggorna (nr 2 och 4 fr vänster) och den ljusa highlightern. Vardaglit och bra!

 Vad jag använde:
Basen!