torsdag 7 maj 2015

IsaDora Blue Breeze Bronzing Make-up 2015 - med swatches

Idag landade årets bronskollektion från IsaDora i brevlådan. Den heter Blue Breeze Bronzing Make-up 2015 och innehåller färger helt i min smak - brons, guld, champagne och orange med koboltblått som accentfärg.

Pressbilderna har inte hunnit ur i bildbanken eller till mejlboxen än, så vi får nöja oss med en titt på produktutskicket, och det är ju inte fy skam!

Min varje-dagfavorit Face Sculptor (199 kr) kommer i en ny färgställning. Den heter 10 Sun Glow och innehåller en matt bronzer, en skimrande bronzer och ett korallfärgat rouge. Denna ser jag fram emot att stifta närmare bekantskap med.


En nygammal ögonskuggspalett ingår också i IsaDora Blue Bronzing Make-up 2015, nämligen 69 Savannah (139 kr, följ länk för fler färgprover). Färgerna har funnits sedan tidigare, men formulan är den nya. Nedan ser ni de båda paletterna swatchade på handryggen på bar hud. Fina färger!



Till ögonen finns även Twist-up Eye Gloss (119 kr) i tre nya färger, 18 Nude Pearl, 16 Peachy och 17 Sun Bronze. Vackra och lättburna färger även här, men jag har alltid svårt att få dessa ögonkritor att stanna kvar på plats på ögonlocken. Får väl ge dem en ny chans!

Till läpparna: Moisturizing Lip Gloss i nya färgen 46 Sunshine med guldglitter (inget för mig). Betydligt gladare är jag av att se förra sommarens Twist-up Lip Gloss Stick (129 kr) i 14 Rio Red är tillbaka. Den är så snygg! Min LOTD hittar ni här

Samma penna i 29 Clear Nude kommer också att finnas i stället. Den fick inte vara med på fotot, för den bor i handväskan och används varje dag. Otroligt återfuktande och skönt!



Blått till fransarna är alltid kul tycker jag. Här har vi dessutom en riktigt bra maskara, nämligen Build-up Exrta Volume Mascara (129 kr, vattenfast) i 23 Dark Blue (note to self: passa på att släng äldre blå maskaror i samlingen!).


Mera blått! Glossy Eyeliner (109) kommer i kulören 44 Swedish Blue. Färgprov finns längst ned i inlägget. Underbar färg och linern sitter som berget. Ljuvliga blå lacket heter Wonder Nail 516 Regatta 79 kr(). Kommer att pryda både fingrar och tår på mig i sommar!


Glossy Eyeliner i 44 Swedish Blue bredvid Rio Red och Sunshine till läpparna. Visst är det trevliga färgskalor vi har att göra med? Jag blir alldeles inspirerad att rensa ur garderoben och ta fram sommarkläderna. Vad blir ni extra nyfikna på? Berätta!

IsaDora Blue Breeze Bronzing Make-up 2015 finns i butik från vecka 20. Missa inte!

15 kommentarer:

  1. IsaDora ligger inte på latsidan. :) Nagellacket ser grymt snyggt ut. Deras Face Sculptor för sommaren får jag nog ta och skaffa. Mvh blekfisen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nej, de jobbar på, massa trevliga nyheter :) Jag tror att den kan funka riktigt bra, även för oss bleknosar!

      Radera
  2. Eyelinern och lacket tror jag att jag måste skaffa!

    SvaraRadera
  3. Eyelinern! Oj, måste ha! Tyvärr gillar jag inte den vattenfasta mascaravarianten, har den redan. Är eyelinern vattenfast? Blir glad att höra att den sitter bra, men jag har ofta VÄLDIGT vattniga ögon, så det måste vara vattenfast! Paletten har jag i den gamla varianten.
    Suck, sååå mycket man vill ha!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag TROR att den är vattenfast Ska kolla och återkomma! De blå nyanserna här är verkligen tokfina :)

      Radera
    2. Lotta! Den är vattenfast! Tummen upp :)

      Radera
  4. Så fina produkter, tyckte alla såg spännande ut! IsaDora har verkligen sprutat ur sig massor av bra grejer på sistone :)

    SvaraRadera
  5. Snabbt jobbat Kerstin! Ser ut att finnas mycket fint här, ser fram emot att börja prova:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kände mig snabb som blixten :) (men är tydligen inte så snabb att svara på kommentarer...) Ja, ser mycket fram emot testning!

      Radera
  6. Härlig kollektion och snyggt med det knallblåa

    SvaraRadera
  7. Jag har själv Face Sculptor i 01 Warm Peach och har och älskar Savannah Sunset paletten men jag måste fråga är den nya uppdaterade versionen av paletten bättre en den första versionen som jag har?
    Skulle även vilja ha den bruna twist up Eye gloss faktiskt.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Warm Peach är en favorit här också!

      Vad jag hunnit känna hittills tycker jag nog att de nya paletterna är lite bättre, krämigare och lite bättre pigmenterade.

      Radera