fredag 7 oktober 2011

Mer om Apoliva Makeup + färgprover


Nu ska vi ta en närmare titt på nyheterna från Apoliva makeup. Det rör sig om en serie med smink anpassat gör känslig hud, utan parfym, konseveringsmedel eller alkohol. I serien finns foundation i tre färger (139 kr), pressat puder i tre färger (193 kr), concealer i tre färger (89 kr), svart maskara (129 kr), svart, brun och grå ögonpenna (99 kr) och rouge i färgerna persika, korallrosa och valnöt (109 kr).


Även ögonskoggor i färgerna sand, puderrosa, gyllenbeige, mullvad, silvergrå, oliv, plommon och grafitgrå ingår (89 kr).

För läpparna finns läppstift (109 kr) i fem nyanser (natur, kastanj, silverrosa, bordeaux och roströd) och läppglans (99 kr) i åtta färger (nougat, pion, körsbärsblom, ljung, nyponros, smultronrosa, fuchsia och vildhallon).


Jag brukar ju generellt gilla "apoteksmärken", så smink framtaget på liknande sätt med snälla ingredienser borde passa mig ganska bra!



Här ser ni de tre produkter jag fått hem för testning, concealern i 02 medium, läppglanset i Pion och rouget i Valnöt. Vad säger ni om Apoliva Makeup? Blir ni nyfikna?

9 kommentarer:

  1. Nej det blir jag faktiskt inte. Såna här grejer har tyvärr noll dragningskraft på mig. Kan ju ändra sig när jag ser mer av dem men så känns det i nuläget iaf...

    SvaraRadera
  2. Jag blir nyfiken! Concealern ser väldigt ljus ut i medium, hoppas att den ljusaste är tillräckligt ljus, tänker till vintern.

    SvaraRadera
  3. Jag tycker de ser rätt så fina ut.

    SvaraRadera
  4. Jag är mest nyfiken på deras foundations, hoppas det kan vara ett bra budgetalternativ för oss torrisar!

    SvaraRadera
  5. Emma P: De är inte så spejsiga, utan mer basiga och diskreta...

    Josephine: Den är väldigt ljus! När jag först såg att jag fått medium blev jag himla skeptisk, men den funkar bra!

    Ninni: Det verkar röra sig om fina diskreta grejer!

    Makeupoholic: Det kan de säkert vara!

    SvaraRadera
  6. Blir inte nyfiken just nu, men det kanske är så att jag måste få klämma på och swatcha denna slags produkter innan någon slags sug inträffar ;)

    SvaraRadera
  7. Honi: Den är typen av basgrejer är kanske inte så kittlande som tex Urban Decay-paletter, men man kan ofta hitta riktigt basfavoriter, tror jag.

    SvaraRadera
  8. Concealern är lite intressant, den ska iallafall klämmas på live. Annars var det inte mycket som lockade faktiskt.

    SvaraRadera
  9. Fröken Frodig: Den har klarat sig mycket bra vid inledande testning!

    SvaraRadera