måndag 31 oktober 2011

IsaDora Anti-Shine Mattifying Powder SPF 15


Samtidigt som jag fick IsaDoras nya fina Eye Shadow Trio landade två exemplar av deras nya kompaktpuder Anti-Shine Mattifying Powder SPF 15. Det rör sig om ett pressat puder som mattar ner exempelvis t-zonen med oljeabsorberande egenskaper samtidigt som det är fuktgivande. Pudret har SPF 15 och passar för normal till fet hy.

Om det blev en ojlefläck när jag tryckte näsan mot svarta rutan i pressinfon? Jajemän! Jag anser ju oftast att jag har torr hud, men blank om nosen blir jag, och då är det ju bra med puder!


Anti-Shine Mattifying Powder SPF 15 finns i fyra nyanser. Här ser ni 32 Matte Mocca och ljusaste 30 Matt Blonde. Dosorna har magnetstängning, stor spegel och känns tunga och lyxiga i handen. Tummen upp!

Anti-Shine Mattifying Powder SPF 15 kostar 129 kronor och finns i butik nu.

5 kommentarer:

  1. Jag väntar med spänning vad du tycker om det, om du känner dig torr eller så.
    Jag fingrade på dom i fredags, men jag köpte faktiskt det andra, Anti-Redness, fast jag lätt blir blank. Blir ju väldigt röd speciellt på vintern, och prioriterade det denna gången. Men risken finns att jag köper även det andra, vid tillfälle.
    Tycker faktiskt att det maskerar rödheten bra!

    SvaraRadera
  2. Jag har bara hört gott om IsaDoras övriga puder så detta blir jag nyfiken på!

    SvaraRadera
  3. Lotta: Jag lovar att testa och återkomma! Den där varianten mot rodnad är jag också nyfiken på... Det låter lovande att du gillar den!

    Ninni: Jag också!

    SvaraRadera
  4. Jag använde Isadoras originalpuder galet mycket i gymnasiet, gillade dem alltid då. Det var innan jag upptäckte mineralfoundations, på den tiden körde jag bara med puder. Och jag blir nostalgisk av att prata om det:)

    SvaraRadera
  5. Emma p: Jag också! Pudret var ens bästa vän =)

    SvaraRadera