måndag 20 juni 2011

Brons och rosa från i lördags


Här har vi festögat från i lördags! Inspirationen kom bland annat från Lumenes sommarkollektion Summer Delight.


Det kändes också bra att köra på ganska diskret smink även om det var en väldigt festlig fest, eftersom min klänning gick i samma färg som den rosa skuggan här, Disco Pink.


Till fest anstränger jag mig lite mer med basen. Först hade jag blandat min färgade dagkräm från Laura Mercier (ny färg, mer om det sen!) med Lumene Sun Radince i två färger. Ovanpå det hade jag sedan minaralfoundation från IsaDora. I bronzerväg använde jag Chocolate Sun för att markera kindbenen, Sun Bunny som bronzer och Powdered Sun som highlighter, alla tre ur The Bronzed & The Beautiful - French Riviera Edition från Too Faced. Under ögonen hade jag Touche Èclat från YSL toppat med Benefit Powderflage. Hela basen fixerades med löspuder från Make up Forever.


Till ögon och kinder använde jag UDPP som bas, kajalen Corrupt från Urban Decay längs övre fransarna, skuggorna Lucky Penny och Disco Pink ur en gammal palett från Clinique, och Benefit Bikini Line som highlighter. På fransarna hade jag Clinique Lash Building Primer, Clinique High Impact Mascara toppat med IsaDora WigWham Mascara och brynen är markerade med Clinique Instant Lift for Brows.


Naglarna och färgtemat hade vi en snabbtitt på här, men här har vi en mer helt NOTD. China Glace Jingle Bells kommer från julkollektionen 2010. Fint och lättmålat. Kvällens festligheter var helt fantastiska! Tusen tack till brudparet!

3 kommentarer:

  1. Superfint! Rosa och guld/brons är faktiskt en hellyckad kombination...

    SvaraRadera
  2. Emma P: Tack så mycket! Jag kände mig jättefin :)

    SvaraRadera
  3. Vilka vackra färger du hade på ögonlocken, ser väldigt fint ut :)

    SvaraRadera