lördag 7 maj 2011

Färgprover på The Body Shop BoHo Beauty + jämförelse med två andra paletter



BoHo Beauty från The Body Shops Brush with Fashion är ingen supernyhet längre, men den kan förtjäna en tydligare visning ändå!



Här ser ni alla skuggorna målade på UDPP Original på insida av min underarm. Den andra paletten ur samma kollektion, 01 La Mode , finns swatchad här.


Även om BoHo Beauty är en riktigt fin och användbar palett är det inte helt säkert att jag skaffat mig ett eget exemplar om den in dykt upp i ett pressutskick. Jag har nämligen två paletter i liknande färgställning, nämligen IsaDoras Eye Shadow Quartet Coral Bronze och Pop'n Copper Palette från Lancôme.


5 kommentarer:

  1. Svar: riktigt besvärligt! lite besviken på det.

    Jag tycker inte om när paletter påminner så väldigt mycket om varandra...så det är ju skönt du inte köpte den från body shop :)

    SvaraRadera
  2. Åh, den där paletten från Isadora var fin. Finns den i det permanenta sortimentet? Vill så gärna köpa den.

    SvaraRadera
  3. Varför faller jag alltid för det dyraste? Jag gillar Lancome-paletten bäst...
    :-)

    SvaraRadera
  4. Ja det är säkert en bra och användbar palett men det känns lite trist tycker jag, Och definitivt gjord. Då känns la mode mkt roligare!

    SvaraRadera
  5. Wysteriia: Mm, de är nog ganska lika...

    Maja: Den finns, vad jag vet, tyvärr inte i permanenta sortimentet. Kanske finns den ändå att hitta i någon IsaDorahylla, eller rent av i en reakorg? Hoppas att du hittar dig ett exemplar!

    Ninni: Ha, ha, det gör nog jag också :)

    Emma P: Jag håller med om att La Mode är roligare! Sen beror det nog på vad man har i sin samling redan. Om man inte har så mycket smink som vi nördar har, är den säkert jackpot!

    SvaraRadera