lördag 28 maj 2011

En snäll bronssminkning


Nu har ett helt exemplar av bronsiga skuggan Illusion från Lumenes sommarlook Summer Delight hittat hem till mig. Det är en riktig godbit som gör sig bra som ensamskugga över hela ögonlocket, och möjligen ännu bättre tillsammans med en highlighter i intre ögonvrå och på brynbenet.


Jag använde bland annat foundation från Idun Minerals (recensioner här!), nya bronzern Indian Summer från Lumene, Benefits Bikini Line som highlighter, ett gammalt rouge från L'Oréal, nya skuggan från Lumene, kajalen Bourbon från Urban Decay och snygga läppstiftet Chill Out från Viva la Divas sommarkollektion Ibiza Party. Spana in det på läpparna här.

Nu drar jag iväg på möhippemiddag för en kompis. Vad ska ni hitta på ikväll?

9 kommentarer:

  1. Jättefint! Precis en sån färg jag vill ha! Perfekt vardagslook.

    Jag ska spendera kvällen i soffan med ungar och godis! Inget upphetsande alltså. Fast jag har köpt en massa grejer till naglarna, så jag ska väl göra lite manikyr också!

    SvaraRadera
  2. Verkligen snyggt. Såna "naturfärger" som jag gillar

    SvaraRadera
  3. Lotta: Tack! Det låter som en skön kväll :)

    Shamrock: Tack!

    SvaraRadera
  4. Bronsiga skuggor ÄR ju sommar! Älskar. Men var är den riktiga sommaren då, 10 grader och skurar är inte sommar.

    SvaraRadera
  5. Fräscht och fint! jag kollade på foundation från idun igår. Den verkade trevlig, men jag har så löjligt många och har precis köpt en ny från glominerals. Kollade efter city protection också när jag var på apoteket, men kunde inte hitta den:( Är det ngt särskilt apotek som har den?

    SvaraRadera
  6. Ninni: Tack! Jag undrar också var den är... Lyckades som tur var komma ut när det inte regnade. Slapp vattna allt nyplanterat, dessutom :)

    Emma P: Tackar!

    Känner igen foundations"problemet" :) Du får prova Idun nästa gång istället! De är väl värda en testning.

    Ang City Protection ska den finnas ute nu. Jag har sett den på minst ett apotek (tror att just det var "vanliga" apoteket). Mitt närmaste Hjärtat vid jobbet har den dock inte. De hade nämligen råkat köpa in ett stort lager gamla cliniderm sun-krämer precis innan de nya kom. Inte så bra... Hoppas att du hittar den!

    SvaraRadera
  7. Superfint- en sminkning helt i min smak :-)

    SvaraRadera
  8. Ja precis så verkar det vara på mitt apotek också, de hade en större annan variant. Sökte på apotekets hemsida men hittade den inte där heller...

    SvaraRadera