tisdag 1 februari 2011

Att testa från Oliva


Jag har fått två tuber från Oliva att testa, ett fuktserum med organisk olivolja, hyaluronsyra (inne-ingrediens!) och vitamin e, och en foundation som även den innehåller organisk (hrm, all olivolja måste väl vara organisk, kanske är ekologisk en bättre översättning?) olivolja. De trevliga förpackningarna och det faktum att jag gillade concealern från samma serie bådar gott! Vad tror ni om dessa båda tuber?

6 kommentarer:

  1. Jag har inte testat just de här produkterna, men är väldigt förtjust i en rengöring från Oliva, kommer dock inte ihåg vad den heter.

    SvaraRadera
  2. Vad jag tror? Att jag aldrig skulle kunna använda en foundation som heter "Tan"... ;)

    SvaraRadera
  3. Jag har haft några produkter från märket, men tröttnade tyvärr rätt snabbt på den starka parfymen. Synd för det var bra produkter.

    SvaraRadera
  4. Nailtastic: Det låter ju lovande!

    Des: Jag anar också lite ugglor i mossen ang färgen :)

    Ninni: Hittills har jag bara sniffat på serumet, men det verkade inte så oparfymerat. Tror t o m att det är helt oparfymerat, när jag tänker efter. Det är ju bra tycker jag!

    SvaraRadera
  5. Inget favoritmärke för min del. Jag har haft flera produkter men ingen har varit särskilt bra och därför är jag inte frestad att köpa fler saker från dem. Nu låter jag väldigt negativ men man kan ju inte gilla allt och de här produkterna som du har fått är kanske bättre...Ska bli intressant att höra vad du tycker om serumet. Det är bra att du ifrågasätter märkningen, ibland verkar producenterna sätta etiketter som låter bra men som egentligen inte säger någonting om innehållet.

    SvaraRadera
  6. Lnda: Det låter ju lite sådär, men jag har som sagt haft positiva erfarenheter av märket, så jag är fortsatt positiv :)

    Det stämmer nog att det står mkt som låter bra utanpå sminkgrejer. Tur att man kan läsa recensioner så att man får lite mer kött på benen innan man handlar!

    SvaraRadera